• Advertisements

Femeia Sagetator 2012

Profita de primele luni ale lui 2012 benefica pentru a te bucura de dragoste. Pe cerul iubirii tale nu vor aparea nici nori, nici furtuni. Cladeste-ti un cuib care sa te adaposteasca de ochii curiosilor, in care sa schimbi saruturi pasionale. Daca nu iti permiti sa mergi intr-o vacanta pentru a profita din plin de aceste zile, atunci bucura-te de dragoste in orice loc. Important este sa nu fii vazut de prea multe lume. Viata de cuplu va fi, in general, una armonioasa, prin complicitatea unor stele. Oricum, incearca sa fii mai grijuliu fata de partener – un singur cuvant, un mic gest de consideratie pot face minuni. De cealalta parte, orice neglijenta poate provoca tensiuni inutile.

Gandeste-te sa iti imbunatatesti viata sociala, pentru ca asa poti avea o perspectiva suficient de detasata asupra vietii tale conjugale, poti avea relatii mai rafinate cu persoana iubita si intuitii constructive. Nativii singuri se vor gandi serios, o data cu apropierea verii, sa legalizeze relatia sentimentala pe care o au si sa se aseze la casa lor “ca toata lumea”.

Insa, in mijlocul zilelor toride ale luinilor de vara ale lui 2012 este posibil sa simti o usoara scadere a capacitatilor tale sexuale in aceasta perioada, dar, din fericire, acest fenomen va fi unul temporar, indus de influentele negative pe care unele stele le au asupra Sagetatorilor. Nu te ingrijora prea tare. Poti remedia situatia prin diferite mijloace, in special folosindu-ti imaginatia. In ultimele luni vei fi favorizat de stele pentru ca in aceasta perioada vei trai dragostea la care ai visat intotdeauna. Poti intalni un partener inteligent, o persoana extraordinara cu care sa ai foarte multe lucruri in comun: sentimentale, politice, filozofice, religioase si sociale.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: