Cotlet de porc cu ciuperci

Ingrediente

4-6 bucati cotlet de porc
sare si piper
boia de ardei
2 linguri de unt sau margarina
1 telina tocata
1 ceapa tocata
patrunjel
1 cutie ciuperci

Mod de preparare

Cotletul taiat bucati se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei. Se prajeste la foc mic in unt.
Cotletul se pune apoi intr-o tava pentru cuptor. Se face un amestec din telina, ceapa, patrunjel, ciuperci si putina apa.
Se toarna amestecul de ciuperci peste cotletul de porc.
Se pune in cuptor timp de 30 de minute la 200 g Celsius .
Cotletele se mai intorc si se amesteca cu sosul. Se lasa pana sunt bine patrunse si carnea capata o culoare auriu maronie.

Se serveste cu garnitura de cartofi piure si/sau fasole verde.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: