• Advertisements

Machiaj fata rotunda

Photobucket

Fata rotunda se confruntă cu obrajii generosi si este foarte feminină şi tinereasca.

•Fon de ten

Primul lucru este sa se gaseasca fundaţia perfectă pentru a se potrivi cu tonul pielii . Un truc este de a aplica o nuanţă mai deschisă in zona de centru si un fond de ten mai inchis pe laturi, precum şi pe vârful nasului, astfel încât să puteţi accentua barbia, nasul si centrul fruntii . Pentru un efect de îngustare, conturati fata prin aplicarea unui fond de ten inchis in zona tamplelor. Amesteca bine, sa nu ramana nici linie o distincţie între cele două nuanţe.

• Machiajul ochilor

Profesionişti spun că cele cu forma rotundă necesită linii verticale pentru a face să pară mai mult de formă ovală. Sprancenele trebuie să fie în proporţie cu caracteristicile dvs. faciale şi sprâncenele arcuite , foarte alungite arata foarte bine.

Sprâncenele arcuite pot contrabalansa frumos cu forma rotundă fata. Un fard de ochi mai inchis , ar trebui să fie aplicat in partea de sus a cutelor de la ochi, pentru a-l face sa para mai mare.

Aplicaţi dermatograf incepand de la colţul interior, spre coltul exterior al ochiului si matura linia de sus uşor, pentru un machiaj de ochi de pisică . Ca o notă de finisare, apica rimel, subliniind genele de pe colţul exterior al ochilor.

Vedete cu fata rotunda:

Amanda Bynes

Photobucket

Christina Ricci

Photobucket

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: