• Advertisements

Horoscop 2012 Gemeni

Dragoste:

Anul 2012 apare cu promisiunea unei vieti relationale dinamice, bogate in noutati si surprize.

Apar provocari ce nu pot fi depasite decat cu flexibilitate si largime de vederi. Daca este rigida, imbacsita si afectata de probleme vechi, relatia se poate rupe.

Relatii noi si grozav de incitante pot sa apara pe nepusa masa, dar tot ce se leaga in astfel de circumstante are sanse mici sa dureze.

Bani/ Cariera

Este de asteptat ca evenimentele sa te ia prin surprindere in repetate randuri, iar planul initial sa devina brusc inoperant. In astfel de situatii, te ajuta ingeniozitatea si puterea de adaptare, dar nu te baza pe improvizatii si tine la indemana un plan B sau un set de trucuri utile!

Chiar daca nu le place acest lucru (finalizari de proiecte sau de studii, finalizari de credite, de constructii etc.), Gemenii nu vor putea merge mai departe daca nu se vor rezolva restantele. Situatii mai dificle pot aparea in cazul celor cu probleme profesionale (absolventi de invatamant superior, persoane in pragul pensionarii, persoane cu diferite grade de invaliditate) sau in cazul celor cu diverse probleme succesorale.

In a doua parte a anului 2012, ciclul retrogradarii lui Venus bate moneda pe creativitate, promovare, colaborari si relatii sociale utile in cariera.

Sanatate

In 2012 Gemenii trebuie sa fie foarte atenti la volan, sa evite conflictele (mai ales cu organele de politie sau juridice) si sa fie foarte atenti cu sanatatea, pentru ca sunt expusi unei lipse serioase de autocontrol.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: