• Advertisements

Horoscop 2012 Fecioara

Se poate ca unele dintre idealurile tale sa nu poata fi implinite deoarece iti fixezi teluri prea inalte. Fa-ti ordine in lista ta de obiective, lasa in urma lucrurile superficiale si fa totul pentru a avansa. Cariera reprezinta un domeniu in care te descurci foarte bine, deoarece esti eficient si meriti cu adevarat sa fii promovat. Pune-te pe primul loc si exploateaza posibilitatile oferite acum. Pentru a reusi ceea ce ti-ai propus va fi nevoie sa ai incredere in fortele proprii si sa te bazezi numai pe tine.

Dragoste.

Este un an al marilor emotii in amor, fie pozitive, fie negative. Vi se pot face declaratii dintre cele mai intense, care va impresioneaza profund, iar cuvintele care va ajung la ureche storc si lacrimi de bucurie. Veti fi tot anul ca un butoi de pulbere, gata sa explodeze la cea mai mica scanteie. Poate fi anul casatoriei, al intemeierii unei familii, al nasterii sau conceperii unui copil, deci viata privata primeste un accent special in 2012. Simtiti o mai mare nevoie de dragoste, de afectiune, de grija. Totodata, simtiti nevoia de intimitate si izolare, iar posibilitatea de a va implica intr-o relatie secreta este mare.

Bani

In 2012, nativii Fecioara vor cheltui “pe dragoste”. Ei vor avea probabil revelatia faptului ca sacrificiile pe care de obicei le fac pentru ceilalti trebuie putin oprite, deoarece au si ei viata lor proprie. Le recomandam sa fie insa foarte atenti in 2012, deoarece pot trece prin situatii financiare foarte sensibile, datorita unor posibile concedieri in grup. Pe de alta parte, s-ar putea ca Fecioarele sa constientizeze ca nu banii merita cele mai mari sacrificii, ci aspectul subtil, inefabil, al vietii, care este de natura spirituala.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: