• Advertisements

Horoscop 2012 – Berbec

Previziuni generale

Anul 2012 va fi un an îndrăzneţ şi energic pentru Berbeci. Intârzierile inutile şi obstacolele ascunse, care au fost tendinţa în 2010-2011, nu va vor mai deranja in acest an. Probleme minore în sănătate sunt anticipate în primele luni din cauza tranzitului in casa a opta .

În general, acesta este un an bun pentru Berbeci, mai ales după toate obstacolele majore de la inceputul anului trecut. Cum Saturn intra în casa sasea de confort, proiectele în curs de desfăşurare, precum şi planurile de viitor , vor avea rezultatele de bun augur. Acesta este, de asemenea, momentul potrivit pentru a-ti rezova problemele de sănătate şi du-te la un consult de sănătate anual sau la medicul de familie.

Elevii vor trebui să faca multe ore suplimentare pentru a obţine rezultate fructuoase. Verificaţi-va de două ori pentru a vaasigura că pregătirea dumneavoastră este perfecta. Feriţi-vă de a fi prea încrezător. Acest combo este de natură să suporte rezultate placute pentru firme de avocatură şi avocaţi, contabili, profesori, cantareti, actori şi artişti plastici. Deşi punerea în aplicare sau organizarea lucrurilor nu poate merge pre bine, veti fi cu siguranta capabil să deţineti comanda într-o poziţie executivă.

Carieră, Dragoste & Sănătate

Partenerul tau va fi plin de pasiune si multumire in acest an, care ar putea să perturbe bugetul vostru financiar. Intoleranţa ar putea fi ordinea de zi în afaceri sau parteneriate şi şansele de divizare şi de separare sunt chiar indicate.

În ceea ce priveşte cariera , va trebui să muncesti din greu pentru a obţine rezultate. Seful tau sau autoritatea mai mare poate să te defavorizeze . Acest lucru va crea un anumit impact negativ în activitatea dumneavoastră. Doar fiti răbdători . Energiile creative vor izbucni si vor creste încrederea dumneavoastră.

Aceasta este, de asemenea, o perioadă în care sunteti susceptibili de a fi mai mult emotionali pentru a face orice demers idealist faţă de munca dumneavoastră sau partenerul vostru. Pe partea pozitiva, 2012 este un an de oportunităţi. Va veti face multe contacte noi şi multe prietenii care s-ar putea dovedi benefice pentru tine.

25 noiembrie 2011 (11:41:43) – 17 ianuarie 2012 (12:32:16)

Litigiile în curs şi cazurile din instanţa se vor soluţiona în favoarea ta. Acesta este momentul de a va îmbunătăţi viaţa profesională şi de trage foloase benefice din ea. Saturn va tine la curent în mişcare cu căsătoria sau orice alte evenimente importante si planurile de călătorie. Călătoriile neaşteptate, oficiale, în străinătate vor consuma o multime de energie si entuziasm, dar în cele din urmă va vor oferi dividende bune . Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă vor primi o pauză oportuna, dar va trebui să stea bine în timpul perioadei iniţiale de până la planul de materializează.

17 ianuarie 2012 (12:59:16) – 06 martie 2012 (02:06:33)

Ai nevoie să fii conştient despre sfera ta interioara a lucrurilor şi, în acelaşi timp a face ajustările favorabile. Vei avea probleme pentru nici o vina ta, mai ales la locul de muncă sau în relaţiile apropiate. Elevii vor trebui să acorde mai multă atenţie la detalii. Vă puteţi aştepta ştiri binevoitoare de la rude. Copiii dumneavoastră vor face progrese semnificative. Există şanse de a vizita loc îndepărtat, sfânt ,pentru persoanele în vârstă. Dacă sunteţi interesat de filozofie şi de muncă filantropica, aceasta este momentul perfect pentru tine de a practica meditaţia şi creşterea principiile tale interioare şi etica.

06 martie 2012(11:06:33) – 02 mai 2012 (19:52:58 pm)

Petrece timp preţios cu cei apropiaţi şi dragi . Poate simti ca ai prea mult de lucru şi prea puţin timp pentru tine. Cererile de muncă şi angajament social vor avea o influenţă puternică asupra comenzii de lucruri. Afluxul şi posibilităţile de câştig sunt în continuare bune. Mamele vor avea creştere neaşteptată şi bruscă în statutul social.

02 mai 2012 (09:57:58) – 25 iunie 2012 (12:35:51)

Aceasta este o perioadă relaxată faţă de perioada anterioară. Fericirea şi armonia vor prevala pe frontul intern. Este un moment bun pentru a dezvolta şi de a îmbunătăţi atributele tale interpersonale. Feriţi-vă de încurcăturile juridice, vehicule şi obiecte ascuţite.

25 iunie 2012(12:35:51) – 17 iulie 2012 (01:07:19)

O perioada grea la fata locul de muncă. Doar rămâne conectat şi fa toate eforturile pentru a face munca ta sa continue.

17 iulie 2012 (01:07:19) – 17 septembrie 2012 (09:20:10)

Acesta este un moment favorabil pentru a stimula statutul social, caci propunerile va vor bate la uşa . Partenerul tau poate dezvolta o serie de probleme care ar putea duce la relocare, schimbare sau migraţie. Acest lucru ar putea înfiinţa un lanţ de reacţii de la cei apropiaţi şi dragi.
17 septembrie 2012 (09:20:10) – 05 octombrie 2012 (06:03:33)

Nu este un timp bun pentru decizii emoţionale, caci orice decizie veti lua în această perioadă, ar fi dificil de realizat. Puteti experimenta o imbunatatire în starea ta de spirit şi aspiraţii.
05 octombrie 2012(06:03:33) – 14 noiembrie 2012 (10:28:47)

Acesta este un timp de testare pentru tine. Un pustiu emoţional iti poate consuma energie si bani. Gandurile voastre pot fi eclipsate de emotii si s-ar putea dezvolta un nou domeniu de disconfort. Afluxul putin de bani ar face viata dificila pentru tine.

14 noiembrie 2012 (22:28:47) – 28 decembrie 2012 (07:01:50)

Relatiile aduc plăcere şi va favorizează în acest timp. Cei care caută locuri de muncă , au noroc. Angajaţii se vorconfrunta cu o fază favorabila. Noi idei şi gânduri vor prinde contur. Auto-orientare este cheia succesului dvs. in acest sezon. Toate eforturile pe care le-ati făcut în ultimul an va vor aduce rezultate bune.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: