• Advertisements

Hororscop 2012 – Rac

Dragoste

Nativii in Rac vor incepe sa isi construiasca propria casa sau le vor face mai spatioase si confortabile. A doua jumatate a anului va aduce multe probleme cu copii, care pot dura ceva timp. Este mai mult decat posibil ca acestia sa nu aiba nevoie doar de sprijin moral, dar, de asemenea, si de ajutor financiar.

Aceasta perioada a anului nu este un moment fericit pentru indragostiti. Horoscopul mentioneaza ca situatia va iesi de sub control in lunile noiembrie si decembrie, cand vor izbucni cele mai multe conflicte violente.

Bani

Nu vei beneficia de nicio schimbare drastica in plan financiar. Nici nu vei avea mai multi bani decat de obicei insa nici nu vei duce lipsa de ei. Nu ai planuri pentru investitii prea mari si nici nu ai dorinte pentru cumparaturi excentrice. Vei avea de platit cateva datorii la un moment dat insa te vei descurca si cu acestea. Desi vei avea destule oportunitati pentru a face mai multi bani esti prea comoda sa faci ceva in privinta lor.

Traiesti intens la nivel spiritual siai parte de impliniri sufletesti, care te fac sa zambesti pe dinauntru. Daca intampini probleme in viata de cuplu, faci tot ce-ti sta in putere pentru a le gasi o solutie definitiva. Tu esti cel care ofera stabilitate cuplului, prin forta ta si gandirea lucida, dar si prin dragostea pe care o ai de oferit. In cazul in care esti singur, trebuie sa fii foarte atent la tentatiile din jur, deoarece nu orice aventura are efecte benefice asupra vietii tale.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: