• Advertisements

Tatuaje de vedete

Divele din cinematografie, precum şi din muzică sunt dornice sa incante fanii lor cu accesoriile cele mai recente şi cele mai populare din aceste zile , tatuajele .

Vedetele aleg adesea tatuajele  ca mijlocul cel mai explicit pentru a trimite un mesaj pentru fanii lor, precum şi de a dezvălui un mic secret din viaţa lor. Aceste forme de arta a corpului sunt într-adevăr, unele dintre cele mai populare accesorii atât pentru adolescenţi , cat şi pentru adulţi .

Drew Barrymore

Image and video hosting by TinyPic

Actrita a decis să-si faca un tatuaj elegant pe glezna dreapta sub forma de cruce acoperită cu viţă de vie . Într-adevăr, tatuajele cruce au fost şi sunt foarte populare pentru cei religiosi.

Audrina Patridge

Image and video hosting by TinyPic

Tatuajul ales de Audrina este într-adevăr, feminin si plin de culoare sub forma de un şarpe care se încadrează în jurul unei inimi. Sensul din spatele acestei imagini , este în conformitate ca in viata ei au existat serpi răi şi şerpi buni iar planta care creste înseamnă renaştere şi speranţă pentru vindecare.

Katy Perry

Image and video hosting by TinyPic

Ea si viitorul ei sot, Russel Brand au decis să aibă acest tatuaj în sanscrită ” Anuugacchati Pravaha ” .

Scarlett Johansson

Image and video hosting by TinyPic

Ea considera tatuajul sub forma de răsărit de soare, o imagine cuprinzătoare şi simpla si înseamnă un nou început, încurajând-o să gândească pozitiv .

Miley Cyrus

Image and video hosting by TinyPic

Miley Cyrus a decis sa aiba un tatuaj sub sân cu un mesaj profund şi semnificativ ” Doar Respira ” . Miley susţine că este un tribut pentru un prieten care a murit de fibroza chistica , în 2007 , precum şi pentru bunicii ei, care a decedat din cauza cancerului de plamani.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: