• Advertisements

Tipuri de machiaj

Machiajul a devenit o parte importantă din viaţa noastră. Acesta ne face să aratam mai frumoase  si ne reîmprospătează atunci când suntem obosite şi îmbunătăţeşte trasaturile noastre cele mai bune . Machiajul poate fi , de asemenea, considerat ca o artă şi o armă seductie . Natural , discret sau puternic, dacă este corect aplicat , orice tip de machiaj poate corecta si flata fata .

Machiajul nud

Jessica Biel

Image and video hosting by TinyPic

Aparent inexistent , machiajul nud sporeşte toate trasaturile faciale , cum ar fi pometii , ochii si buzele, într-un mod extrem de delicat şi natural.

Utilizaţi un anticearcan pentru cercurile intunecate din jurul ochilor , cosuri sau alte erupţii cutanate şi apoi se aplică fundaţia. Asiguraţi-vă că o aplicati uniform , inclusiv pe partea superioară a gâtului . Un fard discret , un rimel, un ruj sau un gloss de buze in nuante naturale si machiajul este gata.

Machiaj in nuante de roz

Megan Fox

Image and video hosting by TinyPic

Tonurile de roz oferă o ambianţă aparte, feminina pentru toată lumea , indiferent de culoarea ochilor , pielii sau culoarea părului . Acesta are un efect uimitor de înviorare a pielii si este alegerea ideala pentru vara.

Machiaj Vintage

Christina Aguilera

Image and video hosting by TinyPic

Machiajul Vintage a reprezentat dintotdeauna una dintre opţiunile de top , deoarece este cea mai buna expresie a feminitatii , gratiei si seductiei . Ingredientele perfecte ale unui machiaj din anii ’40 sunt: piele impecabila, de portelan , gene lungi, pometi perfect sculptati, ruj rosu sau visiniu , eyeliner negru lichid şi un amestec perfect de umbre şi lumini pe pleoape.

Neon

Rihanna

Image and video hosting by TinyPic

Machiajul Neon este o tendinţă fierbinte care are nevoie de unele aptitudini pentru a fi aplicat corect . Acesta este alegerea perfecta pentru cele dintre voi care iubesc machiajul extravagant. Accentul este pus pe machiajul ochilor si culorile alese trebuie să fie puternice. Turcoaz , galben, verde- smarald, sunt doar câteva dintre opţiunile potrivite.

Machiaj ochi de pisica

Taylor Swift

Image and video hosting by TinyPic

Machiajul ochi de pisica necesită o aplicare corectă a dermatografului.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: