• Advertisements

Dieta de slabit de 3 luni

Photobucket
Adesea numita si dieta disociata , acest plan de masă a reuşit să convinga oamenii că metabolismul joacă un rol esenţial în sănătatea noastră, precum şi in pierderea în greutate. Desi dieta de 90 de zile ar putea necesita mai mult timp şi ambiţie, rezultatul este eficient şi vizibil iar starea dumneavoastră de sănătate rămâne imaculata . Funcţionarea necorespunzătoare a metabolismului poate fi considerat principalul vinovat pentru creşterea în greutate.

Una dintre regulile de aur ale dietei este să o păstraţi în mod regulat, fără a sări peste orice zi a structurii diferenţiate. Acest lucru va garanta schimbarea corectă a sistemului digestiv.

Mic dejun

•In aceasta dieta este important să se obişnuiască cu un mic dejun si pentru a asigura succesul planului dvs. aveţi voie de a consuma fructe sau sucuri naturale .

•Pot fi  mere, pere, struguri sau orice alt tip de fructe şi este, de asemenea, important să se aştepte cel puţin 1-2 ore ianinte de pranz. Zahărul de la micul dejun va oferi creierului combustibilul necesar .

Ziua 1 Proteine

•În timpul zilei este permis să se consume produse lactate, precum şi carne. Mănâncă ouă, carne de porc sau de pasăre, precum şi orice alte ingrediente care sunt bogate în acesti nutrienti.

• Carnea poate fi grill sau fiarta şi puteţi completa masa cu 1 felie de pâine, dacă doriţi. Supele sunt permise, cu toate acestea renunta la extra-calorii din fidea şi legume de la diverse reţete.

Ziua 2 Amidon

•Ziua de amidon vă oferă şansa de a consuma legume de toate tipurile în diverse reţete. Acestea includ legume ca rosii, cartofi, fasole si orice alte legume care va face să vă simţiţi complet în timpul dieta . Din nou, puteţi avea o felie de pâine dacă doriţi.

•Orezul, de asemenea, face parte dintre elementele recomandate in această zi.

Ziua 3 Carbohidrati

•Paste , pizza va face să vă simţiţi confortabil ca intr-un regim de alimentaţie normal.

•Cu toate acestea, singura condiţie este de a păstra pofta de mincare la un nivel normal, precum şi metabolismul la mare viteză si de a folosi sos de roşii numai atunci când vine vorba de paste făinoase.

Ziua 4 Ziua de fructe

•La fel de simpla cum denotă numele, în ziua de fructe iti este permis sa consumi fructe, fără nici o limitare. Creaţi salate de fructe şi sucuri naturale pentru a oferi organismului vitaminele esenţiale.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: