• Advertisements

Afla cum se intretin vedetele

Photobucket
Un stil de viaţă sănătos poate influenţa sanatatea fizica şi, de asemenea, starea mentală. Personalităţile, sunt adesea un exemplu de urmat pentru a avea silueta visata şi energia necesara pentru o zi obositoare de lucru. Vedetele se bucura de sprijin şi asistenţă de la o echipă numeroasă de nutriţionisti, precum şi formatori pro care reuşesc să le acorde cele mai eficiente trucuri şi sfaturi pentru a obţine cele mai bune condiţii de sănătate într-un timp scurt.

•Dormitul poate avea un impact uriaş asupra stării noastre de sănătate, prin urmare, este important să se ia în considerare atât calitatea şi cantitatea acestui ritual. Într-adevăr, unii ar putea fi mulţumiti cu câteva ore de somn,iar la altii, acest fapt poate duce la oboseala si alte probleme de sănătate.

•Asiguraţi-vă că dedicati cel puţin 8 ore pe zi pentru această activitate. Cu toate acestea , este esenţial să se stabilească condiţiile perfecte de dormit. Lăsând televizorul aprins, precum şi multe surse de lumina , este o greşeală destul de fvrecventa.

•Potrivit profesioniştilor sistemul nostru senzorial ar putea să nu fie în măsură să facă o diferenţă între o lumină artificială şi una naturală. Prin urmare, creierul este pacalit si crede că este lumina soarelui, care ar strica atmosfera buna si relaxanta pentru un somn adecvat.

•Secretul succesului ale unor celebritati precum Katherine Heigl şi Eva Longoria este de a furniza constant organismului, nutrientii corecti, pentru a evita mancatul in exces. Mesele rare ar putea ruina eficienţa metabolismului şi ar putea încetini digestia. Alege produse culinare sanatoase si in portii mai mici de cel puţin 5-6 ori pe zi.

•Ceaiul verde poate face minuni cu corpul şi mintea noastră în general. Într-adevăr, cei care îşi încep ziua cu un pahar din aceasta bautura sanatoasa vor avea şansa de a accelera energia pe timpul zilei. Antioxidanţii şi vitaminele infinite găsite în ceaiul verde ar elimina agenţii liberi din organism şi pot seta metabolismul pe calea cea dreapta. Rezultatele vor fi vizibile atât pe silueta dumneavoastră, precum şi pe starea de spirit. Gwyneth Paltrow si Oprah Winfrey susţin ca ceaiul verde este băutura lor preferata, deoarece poate reduce apetitul şi reduce nevoia de produse zaharoase, datorită capacităţii sale de a controla producerea de insulina din organism.

Photobucket
•Un masaj sau o sesiune de spa, ca o baie fierbinte şi liniştitoare, ar fi soluţia perfectă atât pentru a elimina toxinele din organism, precum şi a relaxa muşchii.

•Diferite metode de spa , de la cele mai simple la cele mai complicate şi profesionale ca reflexologia şi masajul fierbinte cu pietre, toate contribuie la starea de sănătate imaculata. Eva Mendes şi Alicia Keys sunt unele dintre cele mai mari fane de spa .

•Profesioniştii susţin că dieta noastră şi nutriţia, în general, ar trebui să fie construita în jurul consumul de apă pe zi. Acest factor poate avea un impact uriaş asupra stării de sănătate a organismului nostru, caci necesitatea de hidratare constanta poate fi cel mai bine obtinuta prin creşterea consumului de apa pura, mai degrabă decât băuturile cu zahăr sau alcool. Elimina aceste ingrediente nocive din rutina de zi cu zi şi înlocuieste-le cu cel puţin 2 litri de apa, care ar garanta o stare bună a organismului în vederea eliminării agenţilor liberi şi de a preveni creşterea în greutate. Acesta este unul dintre secretele de sănătate care este adoptat de Jennifer Aniston, precum şi Demi Moore, care consuma apa pentru a spori succesul din dieta lor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: