• Advertisements

Tunsori simple

Coafurile scurte sunt de obicei văzute ca stiluri de păr care nu au nevoie de o mulţime de întreţinere , fiind perfecte pentru femeile ocupate. Cu toate acestea, această idee nu ar trebui să fie considerată un adevăr general, caci multe stiluri de păr scurt, pot fi printre cele mai exigente coafuri în termen de întreţinere , în funcţie de stilul de tunsoare.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Tunsorile pixie tind să fie cele mai bune opţiuni pentru o varietate de personalităţi care se concentreaza spre găsirea echilibrului perfect intre functionalitate si stil . Tunsorile Pixie pot fi sexy si feminine sau îndrăzneţe şi puternice .
Aceste coafuri , de asemenea, fac orice femeie sa arate increzatoare si serioasa , un atribut care măreşte şansele lor de a fi percepute ca fiind competente şi cu o înaltă calificare.
Singura restricţie atunci când vine vorba de aceste coafuri se referă la fetele lunguiete , care nu vor fi flatate în nici un fel de tunsorile pixie . Când vine vorba de styling , tunsoarea pixie este destul de usor de intretinut. Aveţi posibilitatea de a evidenţia instantaneu o tunsoare pixie pur şi simplu prin adăugarea unei mici cantităţi de ceară pe capetele firului de par .
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

O altă opţiune care ar putea oferi mai multe variaţii de stil, păstrând în acelaşi timp un aspect elegant , modern dar feminin sunt coafurile scurte bob.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: