• Advertisements

Feng Shui si culorile

Nu este o noutate că culorile au avut întotdeauna un mare impact atât asupra dispoziţiei noastre , precum şi asupra condiţiei fizice . Fie că vorbim despre moda, frumusete sau de design interior, totul se reduce la un singur lucru .

Culorile reprezintă o secţiune importantă a designului interior deoarece acestea pot avea un impact crucial asupra dispoziţiei noastre şi s-a demonstrat , de asemenea, efectul lor asupra sănătăţii noastre şi starii mintale.

Roşu

Conform regulilor Feng Shui , rosul este una dintre cele mai deranjante nuante si impulsive care pot avea un impact crucial asupra starii noastre mentale . Cei care ar dori să se bucure de acest impuls de energie de element de foc, ar trebui să opteze pentru acest stil pentru peretii din camere , care sunt conceputi pentru exercitarea tipurilor de activităţi dinamice.

Dormitoarele nu sunt opţiuni bune atunci când vine vorba de rosu . În loc , lasa culoarea rosie in livinguri sau ale locuri care nu au nimic de a face cu relaxarea. Baia şi bucătăria sunt locuri , de asemenea, ideale pentru a avea accesorii de culoare roşie .

Alb

Image and video hosting by TinyPic

Albul este unul dintre elementele cele mai frecvente de Feng Shui in designul interior . Puritatea si inocenta sunt câteva dintre principiile de bază pe care le reflectă . Acest ton stimuleaza creativitatea prin urmare, este important să il ai în camere, birouri şi bucătării .

In general, puteti folosi albul pentru pereti sau decoratiuni , accesorii , draperii precum si mobilier in aceasta nuanta . Pe de altă parte, cei care au probleme cu afectiunea si exprimarea sentimentelor lor ar trebui să sara peste tendinţa de decor alb.

Verde

În acest caz avem de a face cu un element din lemn . Verdele este considerat unul dintre tonurile care stimulează schimbarea şi inspiraţia. Prin urmare, dacă aveti nevoie de asa ceva, asiguraţi-vă că vă înconjurati cu pereti verzi, mobilier sau orice alt tip de desene .

Acest ton va va ajuta sa treceti peste probleme , precum şi peste situaţiile care par aparent fara cale de ieşire . O cameră de lectura, precum şi o sală de gimnastică , ar fi locurile ideale pentru a folosi culorii verzi. Faceti-le verzi dacă aveţi nevoie de un impuls de încredere. Unul dintre dezavantajele nuanţei verzi pentru cei care studiază este că ar putea avea mari dificultăţi de focalizare .

Albastru

Image and video hosting by TinyPic

Relaxează-te şi odihneste-te cu nuante de albastru . Acestea sunt într-adevăr, elemente de apă şi baile precum şi dormitoarele in tonuri de albastru, ar arata uimitor . In plus, aceste nuante pot ajuta la vindecarea depresiei .

Alege nuanţe de albastru , atât atunci când vine vorba de tesaturi , mobilier si obiecte de arta. Tonurile inchise ar stimula sentimentul de liniste , în timp ce culorile mai deschise de albastru ar încuraja creşterea şi dezvoltarea .

Negru

Este considerat unul dintre elementele suplimentare şi generează încredere. Deşi unii ar putea considera negru controversat, el este, aparent, noul alb atunci când vine vorba de decor . Biroul, precum şi camera de zi ar fi perfecte dacă sunteţi un fan al tehnologiei şi a stilului futurist .

Potrivit profesioniştilor Feng Shui, este foarte recomandat să săriţi peste această culoare atunci când este vorba de camera pentru copii , precum şi bucătărie . Folositi-l într-o măsură moderată . El poate avea , de asemenea, un rol central şi benefic în carieră.

Purpuriu

Image and video hosting by TinyPic

Movul, în diverse culturi ca şi în religie este considerat o nuanta regala . Feng Shui , de asemenea, susţine că aceasta culoare înseamnă putere, autoritate şi bogăţie. Ca o consecinta, este recomandabil să apelezi la acest ton atunci când tinzi să ai probleme în exercitarea dreptului de decizie . Sălile de sport , precum şi băile pot fi imbogatite cu aceasta nuanta , deoarece încurajează spiritualitatea si relaxarea.

Folositi-l pe pentru a spori eficienţa şi meditaţia .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: