• Advertisements

Cum sa scapi de varfurile despicate

Image and video hosting by TinyPic
Despicarea varfurilor sunt semne de par deteriorat , ceea ce il face dificil de stilat. Despicarea apare la capetele de păr ,dupa cum spune si numele .

Singura modalitate de a scăpa de varfurile deteriorate si despicate este eliminarea lor. Tunderea parului in mod regulat poate rezolva problema , împiedicându-le astfel de a urca in sus, pe firul de par . Trebuie să se taie până la 1 cm de par pentru a le elimina şi pentru ca părul să crească sănătos şi puternic .

Parul este supus la o varietate de factori dăunători zi de zi , de aceea este esenţial să învăţaţi cum să preveniti despicarea varfurilor. Prevenirea este cheia succesului pentru un par sanatos .

•Protejeaza parul de caldura si de soare prin aplicarea unui spray de protecţie termică , precum şi un spray de protecţie SPF special conceput pentru păr . Acest lucru va asigura un par sănătos şi strălucitor ,cu adevărat radiant.

•Nu folosi produse chimice , deoarece acestea pot deteriora parul extensiv , provocând despicarea varfurilor. Încercaţi să menţineti pletele voastre naturale şi foloseste produse de par care nu conţin ingrediente nocive.

•Achiziţioneaza un sampon si balsam care ti se potriveste cu tipul de par si care nu conţine ingrediente dure care ar putea deteriora si usca parul.

•Utilizaţi un tratament cu balsam si masti naturale regulat care va ajuta imens in prevenirea despicarii varfurilor .

•Protejaţi-vă parul în timp ce stati la plaja sau in piscina caci combinaţia de apa sarata , soare si clorul din piscina poate avea un efect dăunător asupra parului .

•Fii blânda cu părul în timp ce il stilezi sau il piepteni pentru a preveni deteriorarea parului. Periajul prea brutal poate lăsa o amprentă negativă asupra parului tau , deoarece are o structură foarte fragila .

•Utilizeaza accesorii de par care sunt blande . Evitaţi utilizarea accesoriilor care trag parul, caci acest lucru nu este sănătos.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: