• Advertisements

Meditatia si stresul

Image and video hosting by TinyPic
Stresul poate ruina viaţa noastră, prin urmare, trebuie să se găsească metode pentru a elibera corpul nostru de presiunea de zi cu zi. Sfaturile de bază pentru meditaţie ar oferi scuza perfectă pentru a te închide într-un mediu mai relaxat, cel puţin pentru câteva minute. Includeţi aceste exerciţii utile în programul dvs. de zi cu zi pentru a elimina anxietatea şi cu ea, alte riscuri de sănătate din viata ta.

Nu poate fi nimic mai relaxant decat a găsi un moment de calm şi tăcere în viaţa ta şi să dedici câteva minute pentru a medita. Această practică veche vă va ajuta să canalizati energia pozitivă şi sa eliminati factorii nocivi care ar putea ruina starea de spirit şi, de asemenea, starea de sănătate.

•Găsiţi cea mai buna muzică care vă poate ajuta să faceti tranziţia de la viaţa ocupata la un mediu mai relaxat si calm . Asiguraţi-vă că nu este prea tare si lasa tonul te fascineze.

•Aseaza-te într-o poziţie relaxată pentru a oferi muschilor un sejur confortabil pentru câteva minute, în timp ce meditaţia are loc. În plus, asiguraţi-vă că ati eliminat toţi factorii care ar putea avea un efect negativ asupra meditaţiei , cum ar fi televiorul, animalele de companie,masina de spalat si telefonul.

•După ce aţi închis ochii începe procesul de respiraţie corectă. În primul rând asiguraţi-vă că inspirati prin nas si expirati numai pe gură. Aceasta  metoda va sedarea sistemul nervos şi aproape toate elementele perturbatoare din viata ta. Păstraţi pe timp de cel puţin 2 minute  această practică.

•Urmeaza meditatia propriu zisa. Trebuie sa ajungi intr-o stare in care nu te mai gandesti la nimic, pur si simplu mintea ta este libera. Este o stare euforica , placuta,  iar cand iti vei relua activitatea , te vei simti ca noua.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: