• Advertisements

Lotiunea tonica – un beneficiu pentru piele

Photobucket
Tonifierea pielii este o parte esenţială din rutina de zi cu zi de îngrijire a pielii, care nu ar trebui să fie neglijata. Este extrem de important de ştiut cum alegeti tonerul facial, pentru a te bucura de beneficiile sale numeroase.

O lotiune tonica este de fapt un produs care inlatura reziduurile de săpun, ajută la restabilirea echilibrului pH-ului, indeparteaza excesul de ulei şi chiar ajută la minimizarea şi prevenirea acneei . Tonerul poate fi împărţit în trei categorii principale în funcţie de procentul de alcool pe care il conţine.

Pentru cele care au pielea uscată trebuie să conţină mai puţin de 10% alcool. A doua categorie este reprezentată de tonice de piele care au până la 20% alcool fiind cele mai potrivite tipul normal de piele. A treia categorie se numesc lotiuni astringente care conţin până la 60% alcool fiind recomandate pentru pielea grasa.

În timp ce unii consideră că, produsele de curăţat moderne faciale, nu lasa reziduuri pe piele, multi au devenit convinsi că tonicele de fata sunt un accesoriu necesar pentru orice piele . Aici sunt principalele beneficii a tonerelor faciale:

– creşte circulaţiei sângelui şi restabileste echilibrul pH-ul .
– deoarece lotiunea tonica elimina excesul de sebum şi alte impurităţi, machiajul adera mai bine si poate dura mai mult.
-tonerele faciala ajuta la strângerea porilor mari datorită componentelor lor astringente, hidrateaza si tonifica în acelaşi timp
-ingrediente active conţinute în tonerele faciale îndepărteaza impurităţile şi datorită faptului că acestea conţin alcool pot ucide bacteriile responsabile pentru acnee .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: