• Advertisements

Cum sa scapi de celulita

Photobucket

Costumul de baie afişează toate defectele , ca celulita, vergeturile, pielea alba, coapsele sau soldurile mari. Trebuie să fi realista şi să accepti faptul că folosind o “crema minune” cu o lună înainte de a merge in vacanta, nu va salva un an întreg de indiferenţă. Strategia care poate reduce celulita este mai degrabă bazata pe câţiva paşi, şi aceasta înseamnă o dietă sănătoasă şi o mulţime de exerciţiu.

Aproape fiecare femeie are celulita, care este de obicei situata pe coapse, fese si abdomen. Din păcate, nu a fost găsit un leac care ar putea trata celulita complet, iar standardele noastre au crescut considerabil şi perfecţiunea este o necesitate în aproape fiecare domeniu al vieţii noastre,iar femeile au găsit propriile lor trucuri să o camufleze .

•Celulita este mult mai vizibila pe o piele deschisa decât pe una mai închisă. Aplicati o lotiune de auto-bronzanta sau spray, astfel încât să camuflati “coaja de portocala” . Dar fa acest lucru numai după o exfoliere a pielii corpului care vă va ajuta sa eliminati celulele moarte şi impurităţile.

•Atunci când pielea este deshidratata, aspectul de celulita este mult mai pronunţat. În scopul de a preveni deshidratarea pielii, hidrateaza pielea, în mod regulat, atat cu crema hidratanta, cat si cu consumul adecvat de apa.

Cum să scapi de celulita?

•Toate produsele care lupta cu celulita si vergeturile au rezultate mai bune daca urmati un program intensiv care să includa masaj şi sport.

•Vitamina C actioneaza ca un antioxidant şi ajută la vindecarea ranilor, precum şi la producerea de colagen si elastina pentru pielea fermă şi vasele de sânge.

•Vitamina E funcţionează ca un antioxidant şi încetineşte procesul de îmbătrânire prin combaterea radicalilor liberi în structurile celulare.

•În scopul de a face o culoare frumoasa pentru piele, mananca fructe şi legume roşii şi portocalii  cum ar fi roşii, morcovi, ardei sau alge marine.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: