• Advertisements

Cum iti ingrijesti tenul la 20 de ani

Photobucket
Produsele de ingrijire a pielii la 20 de ani trebuie sa contina un SPF pentru protectie. Fie că este un produs de protecţie solară chimic, cum ar fi Meroxyl XL sau unul fizic ca oxid de zinc. Atunci când alegeţi un hidratant SPF asiguraţi-vă că este “cu spectru larg”, astfel încât acesta protejează atât împotriva razelor UVA  cat si UVB .

Experţii dermatologi recomanda să se poarte un SPF de cel puţin 15 pe fata , chiar şi în timpul iernii. Încercaţi SPF 25 pe parcursul lunilor de vară şi SPF 15 pentru restul anului.

La 20 de ani, este timpul a adopta obiceiul de a folosi o crema de ochi. Pielea din jurul ochilor este foarte delicata şi poate arăta linii si riduri, înainte de restul fetei. Prin urmare, dimineaţa şi seara, se utilizează un crema pentru ochi pentru a menţine zona hidratata.

Unii oameni, care au pielea buna în adolescenţă lor pot dezvolta acnee la 20 de ani. Acest lucru este, de obicei din cauza modificărilor hormonale, cum ar fi sindromul ovarului polichistic sau de la stres. Evident, cea mai bună linie de atac este de a aborda cauza, deci, dacă tu crezi ca a ta este cauzata de stres, încercaţi să includeti mai multa relaxare în viaţa dumneavoastră şi discutaţi cu medicul dumneavoastră.

Chiar dacă nu aveţi acnee adulta, s-ar putea avea în continuare puncte negre sau puncte albe, care sunt adesea cauzate de produsele care blocheaza porii, astfel verifica machiajul şi ingredientele hidratante.
Aceste ingrediente pot fi găsite în fondul de ten sau fardul de obraz şi să încerci să le eviti în cazul în care ai probleme cu tenul: uleiuri minerale, coloranţi , izopropil Myristate, lanolină.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: