• Advertisements

Cum alegi fardul de ochi

Photobucket
Atunci când doriţi să creaţi un machiaj perfect, de obicei ochii sunt cei mai emfatici. Prin urmare, ştiind exact culorile care scot în evidenţă caracteristicile fetei este esenţial pentru a obţine un aspect atractiv, plin de farmec.

Găsirea culori potrivite care funcţionează cel mai bine cu fata ta nu este întotdeauna o sarcină uşoară. Tendinţele de culoare in machiaj sunt în continuă schimbare si fiecare sezon are culorile sale de top. Cu toate acestea, aceste culori nu sunt potrivite pentru orice ten şi orice culoare a ochilor. Când achizitionati un fard de pleoape, asiguraţi-vă că luati în considerare următorii factori: tonul pielii, culoarea parului, hainele care urmează să poarte şi cel mai important, culoarea ochilor.

Ochii caprui

Photobucket
Femeile cu ochi căprui se pot considera cu adevarat norocos, deoarece ochii căprui, în general, arata uimitor cu aproape toate tonurile de fard de ochi. Cu toate acestea, există unele nuanţe care ar putea fi chiar mai avantajoase pentru a accentua forma minunata si culoarea ochilor maro, cum ar fi: mov, roz, verde, aur, cupru, ciocolata şi bej.

Aplicarea culorilor luminoase şi a nuantelor neutre pentru ochii vostri, va crea un aspect absolut, deoarece aceste culori lumineaza fata şi face ochii sa straluceasca. Un alt mod minunat de a adăuga un efect dramatic, este utilizarea dermatografului negru sau maro. Pentru un look sexy, plin de farmec seara, puteţi merge chiar şi pentru un machiaj in ochi de pisică  , care va atrage cu siguranta unele priviri.

•Ochii verzi

Minunatii ochii verzi pot obţine accentul chiar mai mult, dacă se aplică nuanţe roz si de piersica pe pleoape.

Alege si visiniu, pruna, violet, nuante aurii, lavanda, galben sau nuante de verde. Aceste nuante au puterea de a face ochii sa para chiar mai verzi şi sunt alegeri perfecte pentru un look proaspăt de vară. Dacă doriţi să dati ochiilor mai multe definiţii, se aplică un dermatograf maro şi rimel negru volumizator pentru a crea niste ochi superbi.

În scopul de a obţine un machiaj perfect, accentueaza caracteristicile prin rujurile in nuanţe mai profunde, inchise.

•Ochi albastri

Photobucket

Dacă aveţi ochii albastri, sunteti norocoase, deoarece aceasta culoare creeaza o armonie perfecta cu o gamă largă de culori , cum ar fi: maro profund, portocaliu, violet, violet, roz, argintiu, auriu, caramel şi albastru.

De obicei tonurile calde si culorile inchise se potrivesc perfect cu ochii albastri , caci acestea dau ochiilor tăi un contrast frumos, astfel încât să se poată obţine mai mult accent pe culoarea ochilor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: