• Advertisements

Cum adaugi volum parului

Photobucket
Cu toate produse de par concepute pentru a adăuga volum părului, un par cu volum nu ar trebui să fie o problemă . Cu toate acestea, folosind aceste produse nu este suficient pentru a obţine o grosime de părul complet doriti.

Volumul parului pare a fi ceva care numai cele mai norocoase dintre noi il au în mod natural. Adevărul este că genetica este partial de vina pentru aceasta problema de frumusete comuna, dar exista, de asemenea, o multime de factori care pot fi uşor de influenţat.

Există metode de multime pe care le puteţi să încercaţi să obţineţi volumul de par pe care l-aţi dorit dintotdeauna. De la strategii pe termen lung la soluţii simple rapide, aceste idei sunt garantate pentru a vă ajuta să obţineţi un par cu volum.

Actualizarea coafurii ta este o modalitate buna de a adauga volum parului. Coafurile stratificate, in scari , nu numai ca sunt numai super trendy, dar tehnica lor de taiere , poate adăuga volum parului parului.

Luaţi în considerare colorarea părului sau adăugarea de suvite. Vopselele de păr îngroaşa instantaneu textura parului si evidenţiază iluzia optică de adâncime, oferind un impuls instantaneu. Spre deosebire de gelurile , şampoanele voluminizatoare sau spuma de par, vopseaua de păr pătrunde in cuticula parului, fără a lăsa impresia de greutate.

Extensiile de par vor avea acelaşi efect şi sunt o soluţie optimă în special atunci când vă aflaţi în grabă sau aveţi nevoie de un volum instant înainte de o ocazie importantă .

Photobucket

O soluţie mult mai accesibila în comparaţie cu extensiile de par este ondularea părului tău. Nu numai ca vei arata arata superb si feminina, dar vei avea, de asemenea, mai mult volum instantaneu.

Dacă alegeţi această metodă, evitati folosirea unui ondulator pe termen lung. În schimb, utilizeaza role fierbinti pentru a evita daunele parului.

Asiguraţi-vă că alegeti un şampon pentru volum şi evitati spalatul parului prea des. Fii atenta la cantitatea de balsam utilizata, deoarece  prea mult balsam de par , ar putea face parul sa arate chiar mai plat si lipsit de viaţă. De asemenea, o clătire finală cu apa rece va arata parul sa arate mai gros.

Tehnica de uscare, este de asemenea foarte importanta pentru a crea volum parului. Incepe din partea de jos a părului şi apoi mutaţi spre coroana.

Accesoriile pentru par va pot ajuta să creaţi impresia de volum în cazul în care sunt folosite cu înţelepciune. Un stil de banda de susţinere in tip pieptene poate fi folosit pentru a crea volum instant, mai ales când asociat cu un fixativ de volum.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: