• Advertisements

Autobronzantul potrivit

Photobucket

Ştiaţi că fiecare auto-bronzant este diferit? Da, e adevărat – în sensul că unul de la Neutrogena care arata divin la cea mai bun prietena a ta poate arata doar portocaliu pe tine. Şi în funcţie de tipul de piele, un autobronzant va poate lasa cu pete sau sa va faca pielea minunat de bronzata.

•Dacă aveţi pielea uscata, o lotiune de bronzare treptată este mai buna pentru tine. Formulele hidratante, cremoase sunt opţiunea perfectă pentru o piele uscata .

•Dacă aveţi tenul gras, incercaţi o spuma sau formula de gel. Autobronzantul ii ia un pic mai mult timp să se usuce pe o piele grasa, asa ca autobronzantele pulverizatoare şi loţiunile sunt mult mai indicate.
Photobucket•Dacă aveţi pielea roz, multe autobronzante ar putea fi prea portocalii pentru tine . In acest caz puteti folosi un autobronzant wash-off ; acestea sunt de obicei mai mult maro sau aurii decât omologii lor , care va arata mai atragator pe piele.
•Dacă aveţi nuanta pielii aurie sau măslinie, asiguraţi-vă că utilizati autobronzantul intr-o cantitate mica. Multe autobronzante au o mulţime de tonuri roşii, şi dacă l-ai folosi in cantitate , mica degrabă accentueaza putin frumoasa piele maslinie.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: