• Advertisements

Tratamente naturale pentru matreata

Photobucket

Cauza matretii este necunoscută. Teoria actuală sugerează o ciupercă, care prosperă în aer . Acesta este unul dintre motivele pentru care mătreaţă care poate fi vindecată, dar nu poate fi tratata.

Mătreaţa este o problemă comună. Aveţi posibilitatea să cadeti victime la orice vârstă. Una din fiecare două persoane din lume au probleme cu mătreaţa.

Practică comună de a trata matreata este cu şampoane anti-mătreaţă. Dar stiaţi că puteţi utiliza căi de atac eficiente simple, acasă, pentru a trata mătreaţa?

Una dintre cele mai bune metode de a controla matreata este de a aplica un amestec de oţet şi apă pe pielea capului. Se face un amestec de 2 linguri de oţet şi 6 linguriţe de apă şi se aplică pe pielea capului înainte de a merge la culcare. Păstraţi-o pentru o noapte întreagă, cu un prosop în jurul capului. Apoi se clateste cu apă si oţet, din nou dimineaţa. Dacă veţi continua să tratati parul cu acesta masca pentru câteva luni,matreata va disparea.

Puteţi utiliza, de asemenea, un amestec de 1 lingurita de suc de lamaie si 2 lingurite de oţet. Maseaza scalpul cu această soluţie. După masaj, trateaza parul cu un sampon cu ou.

Sau:

Se fierbe un amestec de 4 – 5 fire de cimbru şi două căni de apă timp de 10 minute. Cand amestecul se răceşte, maseaza pielea capului şi lăsaţi-l pentru o jumătate de oră. Spălaţi-va ulterior şi vedeti rezultatele. Veţi avea un par fara matreata.

Încercaţi un amestec de ulei de măsline şi ulei de migdale. Maseaza scalpul cu acest amestec şi lasă timp de cinci minute inainte sa simti senzaţia de arsură. Se clăteşte în mod corespunzător .

Ştiaţi că binecunoscuta aspirina, folosita pentru alinarea durerilor, poate servi si fi, la fel de eficienta pentru a elimina problema de mătreaţă? Zdrobeste două comprimate de aspirină şi adăuga-le la samponul dumneavoastră. Lăsaţi amestecul pe scalp timp de două minute. Se clăteşte şi se spală în mod corespunzător pentru a elimina complet aspirina de la nivelul scalpului.

Puteţi, de asemenea, macerat de seminţe de schinduf teren peste noapte în apă şi masaj pasta pe cap, lăsându-l pentru câteva minute. Spălaţi-o ulterior cu ajutorul unui sampon uşoară.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: