• Advertisements

Horoscop iulie 2011

Horoscop Berbec

Ar trebui sa treci printr-o luna plina de voiosenie, care te va cuprinde subit, de aceea profita de tot si fa diferenta dintre iluzie si realitate. Totodata, pastreaza-ti ratiunea in orice fel de circumstante. Vei insista pe absolut tot ce are legatura cu organizarea in caminul tau. Intr-un final iti poti gasi idealul sentimental. Daca esti singur, poate aparea implicarea intr-o relatie care iti poate schimba viata, pentru ca respectivul, sau respectiva, se poate dovedi chiar o exceptionala persoana. Acorda mai multa atentie celor din anturajul tau, pentru ca dragostea pe care o cauti se poate afla acolo.

Horoscop Taur

Influxurile astrale din aceasta luna, iti vor usura simtitor capacitatea de a contacta diverse persoane. Prin urmare, posibilele excese vor fi interpretate ca o exprimare de vitalitate si sinceritate si astfel vor fi iertate cu usurinta. Mai bine ai schimba putin aerul, dar nu este neapartat nevoie sa pleci intr-un loc indepartat, pentru ca ceea ce este cu adevarat important este sa-ti calmezi sistemul nervos. Pe cat posibil, evita stresul sub orice forma. Vei sti cum sa te faci apreciat in cariera ta, vei munci din toate puterile si in curand vei avea rezultate neasteptate.

Horoscop Gemeni

E de asteptat ca viata de familie sa nu beneficieze de influente benefice in aceasta luna. Anumite conflicte latente pot izbucni in plina zi si, fara indoiala, iti va fi foarte greu sa linistesti lucrurile. Vei avea capacitatea de a te face placut, vei avea farmec si in acelasi timp izbucnirile afective vor fi foarte puternice. Vei fi fericit sa stii cum sa spui si cum sa-ti demonstrezi dragostea fata de persoana iubita. La locul de munca iti vei indeplini sarcinile sub teama difuza ca pot avea loc oricand evenimente nefericite. Te vei nelinisti la cel mai mic semn de pericol sau, cel putin, la semnul unei posibile catastrofe.

Horoscop Rac

Vei avea o anumita slabiciune pentru mese copioase care nu ti se potriveste foarte bine. Fii atent, trebuie sa faci apel la moderatie, astfel incat sa-ti pot pastra vitalitatea. In acest week-end este momentul oportun sa faci anumite miscari delicate. Nu te lasa dezorientat de schimbarile legate de activitatea profesionala, intr-un final se vor dovedi stimulatoare si vei fi primul care va profita de ele. Elimina toate sursele de distractie periculoasa. Vei afisa o evidenta siguranta ca te poti descurca in orice circumstante.

Horoscop Leu

Vei fi puternic tentat sa faci anumite lucruri intr-un timp foarte scurt, astfel incat sa-ti poti atinge scopurile si cele mai dragi planuri. Cu toate acestea, vei avea tendinta de a exagera lucrurile, in mod paradoxal si de neinduplecat, lucru care iti va afecta eficienta. Vei acorda prioritate activitatilor de familie, intalnirilor cu vechii prieteni, iar acestea iti vor aduce, in aceasta luna, cele mai mari satisfactii. Vei indeparta cu usurinta gandurile sumbre si vei infrunta viitorul cu incredere si siguranta, iar acest lucru iti va permite sa traiesti in prezent si sa profiti din plin de oportunitatile care iti vor iesi in cale.

Horoscop Fecioara

Zilele acestea te poti apropia de forma finala pentru proiectele cele mai importante si vei pune la punct o strategie bazata pe eficienta. Vei avea toate sansele sa-ti indeplinesti cu succes toate activitatile. Vei sti perfect cum sa te prezinti in modul cel mai avantajos si sa convingi cele mai sceptice persoane. Cu cei apropiati, de asemenea, te vei folosi de magnetismul tau si vei primi ajutorul de care ai nevoie, in special de la persoanele de sex opus. Nu mai fi atat de convin ca bunastarea materiala si onorurile aduc fericire.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: