• Advertisements

Epilarea inghinala

Una dintre cauzele cele mai importante care ar putea sa ne tina departe de la epilarea cu ceară este durerea. Cu toate acestea, nu este nevoie să stai departe de ceruire deoarece este una dintre cele mai eficiente metode de epilare disponibile pe piaţă .

Cele care sunt încă dornice de a contesta mitul durerii vor avea şansa de a se lupta lor cu fobia lor prin trucuri simple. Sfaturile preţioase pentru epilatul cu ceara in zona bikinilor se bazează pe experienţa şi ani de practica ale unei cosmeticiene.

Exfolierea

•Un ritual de succes in epilarea cu ceară este starea pielii noastre. Prin urmare, este foarte recomandat să se cureţe suprafaţa si sa se inlature celulele moarte ale pielii. Acest mod ar fi în măsură să ia părul, la locul potrivit, fără a provoca orice dificultăţi pentru in a o îndepărta.

•Sesiunea de exfoliere ideală ar trebui să aibă loc cu cel puţin o zi înainte eliminarea părului. Includeţi această practică atunci când faci baie şi utilizeaza o perie de piele care ar fi în măsură să garanteze textura neteda si moale a pielii tale.

Respiraţia

•S-ar putea sa sune ciudat, dar unii oameni au tendinţa de a-si reţine respiraţia lor în timpul epilarii cu ceară. Acest fapt ar lipsi creierul tău de oxigen şi poate creşte factorul de durere.

•Cu toate acestea, profesioniştii susţin că este mai util să se ia o respirartie adânca şi sa mergi mai departe cu procesul de epilare cu ceară. Inspira atunci când ceara se aplică şi expiră atunci când eliminaţi părul. Respiraţie de control în scopul de a fi blanda cu corpul tău.

•Pielea noastră tinde să fie mai sensibila în perioada menstruatiei. Pentru a preveni durerea este foarte recomandabil să se efectueze ritualul epilare cu ceară, după aceste zile semnificative.

•Cosmeticieni ar folosi diferite texturi de ceara pentru diferite segmente ale corpului. Cele care ar dori sa reduca probabilitatea de durere ar trebui să cumpere ceară solida. Aceasta este soluţia pentru a putea elimina parul mai eficient şi mai puţin dureros.

•Uita-te in magazine sau citeste etichetele pentru a găsi cea mai bună formulă care să asigure cele mai bune condiţii pentru epilare.

•După sesiunea de epilat, se aplică un pachet de gheata, deoarece va fi în măsură să reducă şansa de iritatie, cat si inflamarea zonei. De asemenea, este extrem de important să infasuri gheata într-un prosop sau o cârpă moale deoarece zona nu ar trebui să intre în contact cu apa si umiditatea. Pachetul de gheaţă se tine aproximativ de 20 minute.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: