• Advertisements

Dieta sanatoasa

Photobucket
Specialiştii au creat unele trucuri simple astfel încât să putem mânca aproape orice ne dorim, dar sa pierdem in continuare kilogramele frustrante.

Proteine.

Ele au un rol cheie în dieta dumneavoastră, pentru că se digera mai lent decat carbohidratii sau grasimile. Deci, într-un mod foarte simplu, organismul dvs. funcţionează mai greu să ardă mai multe calorii. Chiar mai bine! Pentru ca organismul are nevoie de mai mult timp pentru a digera proteinele, nu veti mai simti foame pentru o perioadă mai lungă de timp!

In plus, proteinele inhibă secreţia grelinului, hormonul responsabil pentru senzatia de foame. Iar, proteinele în asociere cu exercitiul fizic te ajuta sa eliminile grăsimi şi de a stimula creşterea musculară. Vei avea un abdomen superb în cel mai scurt timp!

Puteţi găsi proteinele in fasole, carne de pui, iaurt, brânză… O persoana cu greutatea cuprinsa intre 63 -65 kilograme ar trebui să mănânce 70 de grame de proteine pe zi!

Grăsimi.

Puteţi alege o dietă cu 0 grasimi, dar aşteptările tale ca si grăsimi lede pe abdomen sa dispara , sunt complet gresite! Ceea ce într-adevăr conteaza este numărul de calorii pe care le mananci. Grăsimile stabilizeaza nivelul de zahăr şi , în acelaşi timp, acestea încetinesc absorbţia glucidelor. Specialiştii recomandă ca 30% din caloriile noastre de zi cu zi ar trebui să fie din grăsimi. Pentru o dieta bazata pe 1800 de calorii pe zi, ai permis 60 de grame de grăsimi.

Un lucru foarte important este sa consumi numai grasimi nesaturate, cum ar fi: uleiul de masline, somon, avocado etc.

Fibre.

Ar trebui sa mancam aproximativ 20-30 de grame zilnic, dar se consuma , in general , doar jumătate din această cantitate. Specialiştii spun că, chiar dacă urmezi o dieta bogata in calorii, fibrele consumatoare ar ajuta să se piardă în greutate repede!

Fibrele se gasesc în paste, fructe şi pâine integrală.

Combinaţi aceste 3 sfaturi şi, dacă aveţi posibilitatea, alegeti un sport simplu pe care poţi să il faceti în fiecare zi şi în mai puţin de o lună puteţi pierde în jur de 5 kilograme!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: