• Advertisements

Bronz de durata

Photobucket

Pielea bronzata a devenit foarte populara în epoca modernă, atunci când celebrul designer francez , Coco Chanel s-a întors dintr-o vacanţă din străinătate cu pielea stralucitoare si bronzata. Acesta este modul în care ea a adus moda la o dimensiune cu totul noua şi pielea bronzata a devenit rapid un must have pentru orice fashionista. In zilele noastre, pielea bronzata este privită ca un simbol al tineretii şi bunăstarii.

Pe langa modul natural de expunerea a pielii la razele ultraviolete , multe alte metode artificiale au fost inventate în ultimele decenii, în vederea atingerii unei culori de piele maro-auriu. Indiferent ca este un bronz natural sau artificial, oamenii doresc să obţină o piele radianta si bronzata şi să o păstreze pentru o lungă perioadă de timp.

•Înainte de a aplica orice tip de produs pe piele şi înainte de a merge la bronzat , exfolierea este o idee foarte bună pentru a obţine rezultate maxime. Exfolierea elimina celulele moarte de la suprafaţa pielii, făcând-o netedă, oferind baza perfecta pentru un bronz natural minunat.

•Dupa exfoliere cu un exfoliant delicat, asiguraţi-vă ca hidratati pielea, pentru a o face extra moale si matasoasa.

•Achiziţionarea unei lotiuni autobronzante potrivita pentru tipul de piele este o alta metoda buna pentru a obtine un bronz frumos. Dacă aveţi un ten gras, spray-urile şi gelurile sunt alegeri foarte bune. Cu toate acestea, în cazul în care pielea este uscata, căutaţi loţiuni şi creme grase. Pentru a obţine un bronz perfect, aplicarea corectă a produsului de bronzat este absolut esenţială. Citiţi întotdeauna instrucţiunile pas cu pas , scrise pe ambalaj şi se procedează cu atenţie. Cea mai bună metodă de aplicare este sa incepeti cu suprafeţe mai mici, apoi se distribuie uniform pe toata pielea. Este bine de ştiut că, în general, un bronz obtinut pe aceasta cale dureaza până la 10 zile.

Photobucket
•Dacă eşti un fan de bronzare naturală, exfolierea este la fel de importanta. După ce folositi un exfoliant delicat, nu uitaţi sa aplicati o crema hidratanta care păstrează pielea netedă şi catifelată, făcându-o simt sănătoasa şi uite radianta. În acest fel puteţi face, de asemenea, ca bronzul vostru sa dureze pentru o lungă perioadă de timp.

•Alegerea unuei loţiuni de protecţie solară, cu un SPF adecvat este vitală pentru a atinge un bronz sănătos. Aplicaţi produsul pe tot corpul şi repetaţi procesul din timp în timp, ori de câte ori este necesar.

•Utilizaţi dupa bronzat produse de protecţie solară liniştitoare şi reconfortante care hidrateaza, calmeaza şi repara pielea , pentru a facilita de un bronz de durată mai lungă.

•Pentru a garanta un bronz de lunga durata, încercaţi să staţi departe de saune si bai lungi si fierbinti, deoarece acestea pot estompa culoarea. O altă modalitate foarte bună de a păstra un bronz minunat pentru o lungă perioadă de timp este de a evita activităţile care implică transpiraţia în exces.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: