• Advertisements

Alimente nesanatoase

Photobucket

Fructoza si Siropul de porumb

Studiile au demonstrat că ratele de obezitate din SUA au crescut din 1980, împreună cu consumul de HFC.

Uleiuri parţial hidrogenate

Uleiurile parţial hidrogenate sunt, pe scurt, de grăsimi trans, care sunt atât de nesănătoase au fost interzise partial in lume.

Glutamatul monosodic (MSG)

MSG este adesea utilizat pentru a amplifica aroma în produsele alimentare(foarte prezente in plicuri cu condimente pentru supe) si in alimente mai ieftine. Cu toate că nu a fost dovedit a fi foarte dăunător, unele persoane care consuma raporteaza nervozitate, insomnie şi greaţă.

Cafeina

Cofeina apare cel mai mult în cafea, ceaiuri şi chiar şi ciocolată. Ea poate duce la probleme pe termen scurt de sănătate, cum ar fi insomnie, nervozitate, nervi şi interfereaza cu absorbţia de calciu. Este, de asemenea ,legată de o creştere a avorturilor spontane.

Sodiu

Avem nevoie doar de 500 mg de sodiu în fiecare zi pentru a supravieţui. Prea mult sodiu poate duce la hipertensiune arterială şi boli de inima.

Nitrat de sodiu

Azotatul de sodiu este folosit pentru a menţine carnea in conservate si în diferite mezeluri delicioase. Din păcate, a fost legat de riscul de cancer.

Produse alimentare colorante: albastru 2, rusu 3, şi verde 3

Testele de laborator au demonstrat ca acesti coloranti alimentari cauzeaza cancer la şobolani, atunci nu este potrivit nici pentru consumul uman.

Aspartamul şi zaharina

Aceste două sunt foarte utilizate pe scară largă ca si îndulcitori artificiali ( NutraSweet, Sweet N Low) şi ambele au fost legate, în numeroase studii, de un risc crescut de cancer.

Hidroxianisol butilat (BHA)

BHA este un antioxidant chimic adesea folosit chipsuri, dar studiile de laborator au arătat cancer la şobolani.

Olestra

Olestra este un substitut de grăsime, una care nu este absorbit în organism. El a fost inventat de către Procter and Gamble, şi este utilizată în Pringles şi “Lay’s ” chips-uri. Poate cauza diaree, crampe, si flatulenţă, uneori severe.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: