• Advertisements

Vedete vegetariene

Leona Lewis

Photobucket

În 2008, împreună cu co-artistul Anthony Kiedis, au fost numiti cei mai sexy vegetarieni ai anului.

Conform statisticilor realizate de către grupul activist PETA, ea sa dovedit a fi cel mai fidel membru .
Leona susţine că ea a renuntat consumul de carne la vârsta de 12 ani. În momentul în care ea si-a dat seama de cruzimea de ucidere a animalelor, ea a decis să fie reticenta în a mânca carne şi a purta pantofi, haine si alte accesorii din piele naturală sau blană

Alyssa Milano

Într-unul din spoturile publicitare ea încurajează pe oameni să fie vegetarieni. Acoperita cu tot felul de frunze verzi, ea susţine că eliminarea carnei de la masa noastră poate reduce suferinţa în întreaga lume. Datorită ei, tot mai mulţi oameni par să înţeleagă ceea ce vegetarianismul .

Hayden Panettiere

Photobucket

Deşi ea nu a reuşit să o învingă pe Leona,este unul dintre vegetarienii favoriti ai publicului. Hayden, împreună cu fostul ei prieten Milo Ventimiglia a câştigat respectul şi lauda PETA pentru stilul lor de viata fara carne.Cu toate acestea in ultimul timp ea a fost criticata de semnarea unui contract cu brand-ul Dooney şi Bourke.

Christian Bale

Cine ar fi crezut că Batman ar putea arata asa de sexy, fără amananca carne. Într-adevăr, actorul a apelat la o viata de vegetarian de la o vârstă fragilă.

Anthony Kiedis

Cataretul de la The Red Hot Chili Peppers a fost votat drept Cel mai sexy vegetarian in viata, în 2008

Christina Applegate

Christina Applegate este un vegetarian convins si si-a inceput viata ei fara carne după ce a citit mai multe despre blănuri, cum se trece prin procese până ajung la oamenii care le poartă.

Milo Ventimiglia

Photobucket

Când vine vorba de baieti sexy vegetarieni, nu putem il lăsa afară e Milo Ventimiglia. El a castigat locul al treilea în 2007, şi a devenit unul dintre cei mai cunoscuti vegetarieni de la Hollywood. Milo a susţinut că el a decis să mănânce fara carne din burta mamei sale.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: