• Advertisements

Tratamente naturiste pentru negi

Photobucket

Pe lângă soluţiile chirurgicale şi mai radicale, există, de asemenea, metode naturale, care pot avea un efect special pentru aceaste tulburari neplăcute ale pielii. Deşi negii nu sunt dăunătoari, acestia s-ar putea răspândi din cauze diverse, care pot duce la probleme grave.

Usturoi:

• Acest ingredient natural are un efect miraculos, privind toate problemele de piele inclusive negii. Are un puternic efect anti-viral şi în acelaşi timp, anti-bacterian, de calitate si este utilizat ca mijloc perfect pentru detoxifierea organismului . În acest caz, usturoiul este folosit sub forma unui tratament extern.

Prin urmare, se zdrobesc 2-3 bucăţi de usturoi pana devin o pastă fină apoi se aplica pe negi şi se lasă timp de cel puţin 3-4 ore , dupa care se clăteşte cu apă. Includeţi în acest ritual , zi cu zi in programul dumneavoastra de îngrijire a pielii , până când veţi observa rezultatele.

•Suc de lamaie:

Sucul proaspăt de lămâie este un perfect anti-oxidant, prin urmare, este utilizat în diverse tratamente. Negii, de asemenea, pot fi combătuti cu suc de lamaie, sub forma unui ritual simplu. Se prepară suc organic din lămâi proaspete şi se aplică să negi, cel puţin 20 de minute. De două ori pe zi ar fi ideal pentru a spori efectul tratamentului. Din cauza acidităţii i, ar neutraliza perfect umflăturile. Efectuati acest truc pentru câteva săptămâni, până când rezultatul va fi vizibil.

•Praf de copt:

Utilizaţi acest ingredient pentru a scăpa de negii de pe mâini, gât, picioare sau chiar fata. În acest caz, tot ce trebuie să faceţi este să luati nişte praf de copt şi sa-l dizolvati un câteva linguri de apă. Aplicati emestecul pe zonele cu probleme.
.

•Aloe Vera:

Aceasta este într-adevăr una dintre cele mai eficiente căi de atac şi este adesea utilizata pentru a trata infecţiile similare pielii. Utilizaţi Aloe Vera gel pentru a acoperi verucile, de cel puţin 2-3 ori pe zi. Asiguraţi-vă că folosiţi o compozitie naturala, astfel încât sa nu aiba nici un ingredient suplimentae. Puteţi folosi, de asemenea, frunze de Aloe Vera pentru şi gel de vindecare. Continuaţi practica acestui ritual, cel puţin pentru o săptămână.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: