• Advertisements

Tatuaje femei

Tatuajele sunt foarte populare şi pot crea un aspect foarte atractiv, în special în cazul în care designul este bine ales. Aflaţi care sunt considerate a fi cele mai tari tatuajei pentru fete, astfel încât să poti face alegerea mult mai uşor.

Aripi de îngeri

Photobucket

Aripile de îngeri sunt uimitoare şi adorabile tatuate pe omoplaţi. Ele pot fi colorate în alb sau in functie de preferinte personale. Acest tatuaj este perfect pentru fetele care sunt un pic romantice.

Tatuaje cu fluturi

Photobucket

Aceste tatuaje arata super pe umăr sau pe spate . Sunt atât de multe tatuaje cu fluturi în funcţie de preferinţa ta personala. Acest tip de tatuaje arată feminine si sexy.

Tatuaje Tribale

Photobucket

Aceste tatuaje aplicate pe cea mai scăzută parte din spate arata absolut sexy. Ele atrag atenţia spre curbele feminine ale corpului , subliniind totul frumos despre figura unei femei.

Tatuaje in araba sau ebraică

Photobucket

Acest tip de tatuaj este foarte la moda în acest an, si multe celebrităţi au decis să ne arate asta pe propriul lor corp. Una dintre cele mai fierbinţi locuri pentru a obţine acest tip de tatuaj este la nivelul coloanei vertebrale de la gat in jos. Ele dau o alura misterioasa persoanei care le poarta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: