• Advertisements

Pestele – beneficii

Photobucket

Cel mai bun plan pentru realizarea unei greutati sănătoase şi menţinere este de a schimba ce mâncaţi. Înlocuiţi produsele alimentare care extind talia dumneavoastră cu alimente sănătoase, cum ar fi peştele. Pestele este o mâncare care este plina de satisfactie, cu aroma, mai scăzuta în calorii si aprovizionata cu acizi graşi Omega 3. Omega-3 sunt grasimi esentiale pe care organismul dumneavoastră nu le poate face.

Pestele este un plus fabulos la orice dieta sanatoasa, deoarece conţinutul lui scăzut de grăsimi saturate, face un înlocuitor perfect pentru bucăţile de grăsime de carne de vită şi de porc. Chiar şi crustaceele sunt scăzute în grăsimi saturate şi nu sunt bogate in colesterol cum se crede.

Beneficii de sănătate

Cu toate că peştele este slab, aceasta conţine unele uleiuri sănătoase. Cunoscut sub numele de acizi graşi Omega-3 , aceste uleiuri de peşte se crede ca ar oferi unele beneficii uimitoare de sănătate, cum ar fi prevenirea bolilor de inima şi a cancerului, psoriazis, tratarea artritei, si pentru prevenirea migrenelor şi ajuta la controlul greutăţii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: