• Advertisements

Modele de dormitoare

Photobucket

Paleta dominanta în dormitor a fost aleasa pentru a fi mai sexy, mai moale si mai romantica şi este o reminiscenţă a perioadei Art Deco. Zona covorului a fost modificata de la un model de epocă. Perdele de matase de fildeş inmoaie atmosfera in cameră şi blocheaza lumina. Scaunul este deco francez iar fotoliul este antic.

Photobucket

Utilizarea covorului bej in aceast dormitor a fost cea mai bună alegere pentru un aspect romantic pe care designerul a dorit să-l atingă. Culoarea închisă al mobilierui din lemn frumos contrastează cu bejul moale al peretilor, fereastra, lenjeria de pat si tapiseria.

Photobucket

Nuanţele de albastru care predomină în acest dormitor creeaza o atmosfera odihnitoare şi relaxantă. Albul netral şi elementele de lemn cald asigura un echilibru, caci această culoare de albastru singura, ar face ca spatiul sa para a fi rece, mai degrabă decât confortabil.

Photobucket

Un aspect ambient de o insula pe mare cu un pat din lemn de bambus pe o platformă de bambus ca punct principal de contact. Florile mari, tip copac, sunt nelipsite.

Photobucket

Inspirându-se direct din Savana Africana, acest sistem se bazează pe tonuri naturale, texturi si modele de artă tradiţionale tribale.

Photobucket

Dormitorul este un loc vesel pe parcursul zilei. Peretii sunt in nuante de galben şi se potrivesc perfect cu nuantele de bej a tapiteriei.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: