• Advertisements

Dieta Fix 400 de calorii

Photobucket

Dieta 400 Calorii Fix, a fost creata de către Liz Vaccariello, care este unul dintre experţii sănătăţii de la Magazine şi autor al dietei Belly Flat . Aceasta dieta este un plan controlat de calorii , care vă permite să mâncaţi alimente dumneavoastră preferate şi sa pierdeti in greutate.

Vaccariello spune că ea a venit cu suma de 400 de calorii, după consultarea cu dieteticieni care au sfatuit-o că acest lucru este destul de caloric pentru a ajuta sa te simti complet şi pentru a preveni poftele, în timp ce, permite de a obţine o cantitate adecvată de substanţe nutritive.

Conform unui recent spectacol de televiziune, o femeie a pierdut cu succes şase de kilograme în doar două zile, urmând dieta de 400 calorii. Cei care au tinut dieta spun că pierderile de greutate de până la 10 kg în două săptămâni.

Elementele de bază

Conceptul de bază al dietei este simplu: mananca trei sau patru mese pe zi, iar fiecare masă consta in suma de 400 de calorii. Puteti mânca toate alimentele preferate, dar trebuie doar să fie conştienţi de monitorizare mărimilor porţiilor dumneavoastră.

Dacă doriţi să pierdeti rapid în greutate puteţi începe cu un plan de 14 zile de masă. Prin consumul de mese frecvente si mici, pe tot parcursul zilei va veti simti mulţumit şi menţineti metabolismul ridicat toată ziua.

In carte sunt 400 de idei, reţete şi sfaturi pentru ceea ce sa mananci la domiciliu, afară şi în restaurante fast-food. Toate reţetele şi sugestiile de masă sunt concepute pentru a satisface nevoia ta vizuala pentru o porţie mare de alimente.

Produse alimentare care conţin grăsimi mononesaturate, cum ar fi nuci, masline si avocado, sunt incluse în reţete, deoarece acestea contribuie la creşterea aromei şi fac masa cu mai multe satisfacţii, care reduce pofta de mancare toata ziua. Alimentele ridicate de proteine sunt, de asemenea, subliniate, deoarece ele stimulează hormonii şi neurotransmiţătorii care un semnal de plenitudine.

Reţete sunt clasificate pe grupe, iar fiecare reţetă are o stea de culoare care indică principalele elemente nutritive în masă. Daca ati colectat o stea din fiecare din cele patru grupe în fiecare zi, acest lucru inseamna că aţi îndeplinit cerinţele dumneavoastră nutriţionale.

■Reţetele cu stea albastra conţin cel puţin de douăzeci de grame de proteine. Acest lucru ajută la construirea musculara şi la arderea caloriilor.
■Reţetele cu stea roşie monosaturate conţin acizi graşi. Aceste mese vor reduce pofta de mancare, sprijina echilibru sănătos al colesterolului şi reduce riscul de diabet zaharat.
■Retetele cu stea portocalie conţin mai mult de şapte grame de fibre, ceea ce reduce absorbţia de grăsimi.
■Retetele cu stea verde sunt cele care includ cel puţin o ceaşcă de fructe şi legume. Aceste alimente sunt importante pentru a vă asigura că sunt destule vitamine şi minerale.

Alimente recomandate

Fructe, legume, pui, curcan, carne de vită, ouă, creveţi, nuci, masline, avocado, paste făinoase, pâine, orez, branza redusa de grăsime, lapte batut.

Exemplu de Dieta

Mic dejun

Muffins sau clatite
brânza cu continut redus de grăsime
lapte batut

Prânz

1 brioşă
1 ou întreg
¼ piure cupa de avocado
1 felie brânză Cheddar
2 roşii feliate

Gustare

1 morcov
1 ardei rosu
6 biscuiti integrali

Cină

Paste Bolognese

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: