• Advertisements

Tunsori par scurt

Photobucket

Parul scurt trebuie să fie tuns în mod regulat, ceea ce face ca daunele de par sa fie mai puţin o problemă, ceea ce înseamnă vă puteţi permite să experimentaţi mai multe culori diferite, în special nuante luminoase.

Pentru tunsorile scurte cele mai bune opţiuni de culoare a parului sunt umbrele.

Culorile anului 2010

Blond

Photobucket

Pentru anul 2010, merge o nuanta de blond nisip, nuante care sunt mai mult rock’n’roll, mai degrabă decât un blond de Hollywood . Aceste culori blonde sunt adaptabile orice nuanta de piele, ceea ce le face foarte uşor de purtat şi perfecte, dacă nu aţi mai încercat niciodata blondul.

Roşu

Photobucket
Photobucket

Există un întreg spectru nou de nuante de culoare roşie pentru anul 2010 : vii, de foc, cireş, sânge-portocaliu, capsuni vibrante . Tonurile de rosu portocaliu funcţionează cel mai bine pe tonuri de piele palidă, iar tonurile calde ale pielii se potrivesc cu nuante de culoare rosu inchis- pana la nuante de castaniu si pruna. Nuanţe mai intunecate se potrivesc cu ochii verzi sau caprui.

Castaniu

În 2010 nuantele întunecate sunt aduse la viaţă. De la mahon la caramel , noua paleta de culori este foarte izbitoare. Tonurile de piele calde ar trebui să opteze pentru nuanţe de lut, în timp ce tonurile pielii reci se potrivesc cu nuante de ciocolata.

Photobucket
Photobucket
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: