• Advertisements

Rochii de banchet 2012

Banchetul este cu siguranta unul dintre cele mai aşteptate evenimente pentru fiecare adolescent de liceu. Pentru fete, una dintre cele mai dificile probleme este de a se decide cu privire rochia la de banchet. Afla care sunt cele mai elegante rochii care te pot face sa arati fabulos si care este moda rochiilor de evenimente speciale in 2012.

Rochii scurte:

Photobucket

Rochiile scurte, glamour, sublineaza picioarele si trebuie sa aiba o lungime cu aproximativ 5-6 centimetri mai sus de genunchi.

Rochii imprimate:

Photobucket

Rochiile din acest an au imprimeuri. În timp ce printurile de animale sunt cu siguranta printre cele mai fierbinti tendinţe, acestea nu sunt doar alegerea ta. Printuri abstracte sau printuri florale viu colorate, precum si grafica indrazneata va face orice fata care alege imprimeurile sa para indrazneta, increzatoare si unica.

Stil de rochii sirena:

Photobucket

Aceste rochii sunt printre cele mai recente tendinţe de moda pentru rochiile de bal din acest an. Pentru cele care sunt suficient de norocoase de a avea un tip de corp care sa le permite să le poarte, este cu siguranta cea mai buna alegere, deoarece sunt elegante si stilate.

Rochia neagra:

Photobucket

Rochia neagră a devenit un clişeu dintr-un motiv: poate face pe oricine sa arate superb.

Culori

Un ultim detaliu care trebuie să stabilească modul de a alege rochia perfecta este: culoarea. Alb si negru rămân alegeri clasice, dar dacă îţi doreşti cu adevărat să iesi în evidenţă ar trebui să încerci culori strălucitoare . Cele mai elegante culori pentru rochiile de bal din acest an sunt culori stralucitoare, cum ar fi fuchsie sau salvie verde, nuante de lavanda, turcoaz, culori metalice, nuanţe de ciocolata maro sau rosu pasional sunt alegeri excelente.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: