• Advertisements

Piele lasata dupa slabire

Photobucket

O dramatică pierdere în greutate ar putea lăsa pielea cu urme diverse neplăcute. Vergeturile si alte tipuri de probleme de piele care atarna pot fi cel mai bine combătute prin a învăţa cum să strângeţi pielea dupa ce ati pierdut in greutate.

Fluctuaţia bruscă de scadere în greutate poate duce la atât la beneficii neplăcute şi la consecinţe benefice. Pe langa realizarea unei figuri frumoase a corpului, puteti experimenta o consecinţă mai puţin liniştitoare, şi anume lasarea pielii. Cele care se confruntă cu aceste probleme ar putea crede numai prin metode radicale se restabileste fermitatea pielii. Cu toate acestea , în afară de o intervenţie chirurgicală, există şi alte tratamente de sănătate, prietenoase care pot fi aplicate imediat sau în timpul procesului de slabire.

•Sporirea elasticitatea pielii este unul dintre mijloacele esenţiale pentru monitorizarea proiectului de pierdere în greutate şi efectele sale asupra pielii. Exfolierea poate detoxifia pielea prin eliminarea celulelor moarte, precum şi îmbunătăţirea compoziţiei sale. Utilizarea exfoliantelor de casa sau cele cosmetice  pot creşte fluxul de sânge şi, implicit, reproducerea ţesuturilor şi a celulelor sănătoase. Includeţi un ritual de exfoliere de 2-3 ori pe săptămână în programul dvs. pentru un efect garantat.

•Hidratarea este de asemenea importanta, deoarece acesta va echilibra perfect scăderea în greutate şi procesul de relaxare. Consumarea a cel putin 7-8 pahare de apa pe zi este indicata prin faptul că suma ar fi suficienta pentru minimalizarea uscarii si atarnarii pielii.

Muschii sunt principalul mijloc pentru o mai bună calitate a pielii noastre. Dacă sunt suficient alimentati cu sucuri sănătoase şi apă pot îndeplini, de asemenea, rolul de a menţine pielea în starea dorita pe tot parcursul perioadei de pierdere în greutate.

•Suplimentele sănătoase pot contribui, de asemenea, la lustruirea pielii. Vitamina B, A, C şi zincul, toate au un rol important în îngrijirea pielii. Prin urmare, încorporaza-le în masa de zi cu zi, fie sub forma de pastile sau de resurse naturale.

•Rezistenţa de formare este, de asemenea, menţionata printre cele mai bune căi de atac împotriva pielii flasce. Angajeaza-te într-un program de exerciţiii de cel puţin 2-3 ori pe săptămână. .

•Produsele hidratante pot rezolva, de asemenea, problema, dacă vă păstraţi un program regulat de a include un tratament , în fiecare zi înainte de a merge la culcare. Aceste produse de frumusete ar garanta valoarea corectă de umiditate naturala pe suprafaţa şi profunzimea pielii, prevenind uscarea si pielea flasca. Aplicati o lotiune bogata in vitamine pe tot corpul.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: