• Advertisements

Greturile din timpul sarcinii

Photobucket
Greturile matinale pot fi un lucru destul de nefericit şi 33% din femeile gravide le experimenteaza. Un procent mai mic de femei continua sa aiba probleme chiar şi în trimestrul al doilea şi al treilea.

Oboseala poate juca un rol important in raul de dimineata, prin urmare,
un pui de somn în timpul zilei poate fi capabil de a ajuta cu acest lucru. Doar trebuie să fie asiguraţi că evitati somnul după o masă, altfel s-ar putea perpetua greaţa.

Inainte de a va da jos din pat dimineata, este o idee bună pentru a încerca să mancati un pic. Cerealele uscate sau unii biscuiti ar merge, probabil, cel mai bine.

Asiguraţi-vă că dormiti suficient în fiecare noapte. Aveţi grijă să nu va expuneti la caldura mare, caci expunerea la căldură poate , de multe ori , duce la începutul greturilor.

Incercaţi să mergeţi foarte încet. Mersul prea rapid poate provoca sentimente de ameţeală, care ar putea la rândul său, provoca unele greţuri.

Încercaţi să nu beti cofeina în exces (mai mult de 2 cesti pe zi). Unii cercetători susţin ca, cafeina, împreună cauzează insomnie, care poate poate provoca greturi de dimineata in sarcina.

Încercaţi să eliminati băuturile carbogazoase în special cele cu îndulcitori artificiali şi cafeina în ele. Sodiu este un alt ingredient de care tu chiar nu ai nevoie acum.

Unul dintre cei mai mari factori care pot contribui la greturile de dimineata din sarcina sunt vitamine prenatale. Da, sunt esenţiale şi nu trebuie să încetaţi să le luaţi fără aprobarea de la medicul dumneavoastră. Totusi, ele pot sa vă provoace greturi. Din fericire, acest lucru poate fi rezolvat , fie prin a discuta cu medicul dumneavoastră despre unele remedii utile in greturile matinale , cum ar fi capsule de ghimbir sau puteţi încerca să luaţi vitamine mai târziu, în a doua zi sau între muşcăturile de produse alimentare blande care de obicei sunt de foarte mare ajutor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: