• Advertisements

Cum sa-ti creasca parul mai repede

Photobucket

Părul frumos, lung şi strălucitor este visul oricarei fete!

Primul pas în pregatirea cresterii unui par lung si sanatos este sa taiati orice bucata deteriorata, indiferent cât de mult taieti. Du-te la un coafor şi cereţi sa elimine tot parul mort. În acest fel, vei arata superb şi ti-ai pregătit bine părul!

Taie-ti varfurile regulat, odata la sase saptamani. Daca parul nu creste suficient de mult in acest interval , inseamna ca inca mai ai par mort.

Încercaţi să evitati folosirea uscatorului de par, bigudiuri, placi de indreptare … chiar dacă folosiţi spray de protecţie, caldura usuca şi face daune parului, care în mod semnificativ încetineşte creşterea lui şi în cele din urmă se opreşte complet. În cazul în care va trebui să utilizaţi ceva, asiguraţi-vă că utilizaţi un produs de înaltă calitate si protecţie!

Din motive similare de mai sus, nu folositi substante chimice tip vopsele permanente, pentru ca acestea sunt foarte dure pe par. Dacă trebuie să utilizaţi o culoare, încercaţi să utilizaţi o culoarea naturală fara peroxid.

Scapa de orice accesorii care ar putea fi dăunătoare pentru părul tău. Acestea ar putea fi benzi de cauciuc sau orice agrafa de par din metal . Verificaţi că toate clipurile funcţioneaza corect , pentru a nu rupe părul .

Dacă lipsiti organismul de vitamine si nu mancati corect, parul tau va fi unul din primele locuri care au de suferit. Asiguraţi-vă că consumati vitamine şi minerale, chiar si sub forma de suplimente.

Niciodată nu periati părul deoarece exista posibilitatea de a rupe mult mai multe fire.

Pentru ca parul sa fie sanatos si stralucitor spalati-l ultima data cu un jet de apa rece. Aceasta apa rece va inchide cuticula de par, protejand-o impotriva deteriorarii si ruperii.

Foloseste balsamuri si masti protectoare mai mult decât de obicei.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: