• Advertisements

Cum sa fii sexy

Photobucket

Ce e în neregulă cu dorinta să fi sexy? Nimic! Atâta timp cât vă aflaţi pe partea dreapta a liniei dintre sexy şi fără valoare, este bine. Şi ştim că o mulţime de femei vor să se transforma in femeie sexy pentru un barbat.

Imbraca-te bine

Prin a te imbraca bine, nu mă refer la tinute provocatoare! Găseste haine care arata bine pe tipul tau de corp şi cu care te simti confortabil. Şi dacă ai prietene cărora le admiri stilul, nu-ţi fie frică să le ceri sfaturi. Data viitoare cand mergi la un magazin, experimenteza cu stiluri si haine pe care nu le-ai încerca în mod normal, şi ia cu tine o prietena despre care şti că iti va da un raspuns cinstit.

Stil unic

În ceea ce priveşte stilul, acesta este ceva ce ar trebui să dezvolte de-a lungul timpului. Sigur, este bine să învăţăm de la modele,celebrităţi, etc. Cu toate acestea, în cele din urmă, va trebui să obti un stil propriu – un stil care merge pentru tine şi care te defineşte cel mai bine.

Fii atenta la detalii.

Nu trebuie să utilizaţi lenjerie murdara, ieftina, pur şi simplu pentru că nimeni nu se întâmplă să o văda. Nu trebuie să poarti pantofi murdari sau o geantă care este murdara. Niciodată sa nu treci de igiena personala. Acordând atenţie la aceste mici detalii, cum ar fi lenjeria sau ciorapii, este important deoarece va creste încrederea din interior şi te va face să te simţi sexy in exterior.

Nu mai fi josnica

O mulţime de oameni tind să creadă că “femeile sexy” sunt snoabe, dar nu este adevărat. Pentru a fi sexy, este important să nu mai fi uracioasa, respingătoare sau cu un limbaj urât. Oamenii te vor iubi cel mai mult atunci când eşti politicoasa şi dulce.

Crede că eşti sexy!

Cum pot alţi oameni sa creada ca esti sexy, dacă tu nu crezi ? Amintiţi-vă episodul din Betty cea urata cand ea spune “Eşti puternica, tanara, încrezătoare”. Încearca asta! Practică plimbarea în fata oglinzii. Ceea ce începe prin a fi un act va veni în curând o obisnuinta în mod natural. Crede şi vei fi.

Zambeste

Desigur, ar trebui să te plimbi mereu cu un zâmbet pe faţa ta. Când vedeţi o femeie sexy , vedeti vreo încruntare pe fata ei? Puteţi încerca toate aceste alte sfaturi, dar fără a fi zambitoare, nu vei ajunge oriunde.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: