• Advertisements

Costume de baie Triumph

Intotdeauna gama de costume de baie Triumph au tinut pasul cu moda. Anuntata linie Triumph Swimwear Collection 2011 nu ne dezamageste nici anul acesta cu linii ample si coloristica deosebita. Sexappeal este cea mai importanta calitate pentru Triumph, te vei simti ultra sexy pe plaja in costumele lor de baie.

Costumele de baie au imprimeuri cu dungi si flori in cele mai nonconformiste combinatii iar croielile si decupajele surprinzatoare si indraznete cu materiale speciale care transforma fiecare costum de baie intr-unul special.

Triumph propune modele cu combinatii in flori viu colorate, cu totul speciale in nuante dintre cele mai vesele, cu detalii ornamentale, dungi sau alte imprimeuri, oricum toate in nuante si culori superbe si diversificate.
Triumph ofera costume de baie 2011 cu lookuri diferite pentru variantele deux-piece. Sutienul are sisteme de prindere atit in fata, cit si in spate, ce iti permite sa poti avea un alt stil printr-un simplu click. La fel si slipul, disponibil in varianta cu talie inalta sau cu talia joasa, care-ti permite alte serii de combinatii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: