• Advertisements

Compatibilitate intre zodiile Taur si Taur

Tindeti sa socilizati mult dar sa nu munciti. Asta deoarece fiecaruia ii este teama sa il deranjeze pe celalalt. Barbatul Taur vrea ce este mai bun din tot, dar nu se abtine sa se planga de pret. Simbolul zodiei este pamantul, si are un apetit sanatos atat cat priveste mancarea cat si sexul.

Ii plac lucrurile de baza: mancatul, dormitul si iubitul. Va trebui sa fiti cu ochiul pe dieta lui. Se asteapta sa i va daruiti complet, dar in acelasi timp este sensibil la infatisarea dumneavoastra. Nu este usor sa traiti cu el, dar este harnic si va puteti baza pe el in cazul unei urgente. Iubiti-l si aveti grija sa fie satul; in schimb va va oferi siguranta emotionala si multe impliniri.

Cu o femeie Taur trebuie sa fiti gingas, dar si sa stiti cand sa trageti linia. Ea vrea un barbat iar daca dumneavoastra nu sunteti ceea ce cauta, atunci nu va rezista relatia. Nu ii place sa vada slabiciune intr-un barbat. Ii place confortul si apreziaza luxul. Dati-i ce puteti, dar insistati sa se tina de orice invoiala la care cade. In general da la fel de usor cum si ia; poate fi voluptoasa, ii place mancarea buna si raspunde in zona sexuala.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: