• Advertisements

Compatibilitate Berbec si Gemeni

De obicei Gemenii sunt nelinistiti, au multe idei si sunt plini de energie. In limita normalului este ok, dar duse la extreme, aceste insusiri tind sa va indeparteze unul de celalalt. Cheia este sa fiti selectivi, sa alegeti ce este mai bine.

Gemenii sunti reprezentati de planeta Mercur, iar dumneavoastra de Marte. Cei nascuti in aceasta zodie tind sa va dea un simt la directiei, dar sa va si oboseasca. Asta pentru ca mereu sunteti in miscare. Tindeti sa fiti mereu cu ei, deoarece va fac sa vreti sa invatati, sa experimentati, sa raportati (chiar daca prin a raporta se intelege a lua notite sau a scrie o poveste sau un articol).

Va pot pune uneori pe cearta lucruri pe care le spune. Va puteti certa si va pot obosi, dar Berbecilor, nu uitati ca asta nu este ceva minor – si dumneavoastra sunteti stimulat din punct de vedere itelectual.

Intr-o relatie cu un nativ in Gemeni va puteti astepta la varietate, schimbari si calatorii. Daca va canalizati cum trebuie fortele aceasta relatie va fi satisfacatoare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: