Diana Dumitrescu gateste muşchiuleţ împănat

Image hosting by IMGBoot.com

Iată reteţa prezentată de Diana pe ProTV Magazin:

Muşchiuleţ împănat cu usturoi şi bacon

Ingrediente: 1 kg muşchi de porc, 50 g bacon feliat, 2-3 căţei de usturoi, tăiaţi felii subţiri, 200 ml apă, 50 ml ulei, cimbru, rozmarin, frunze proaspete de salvie, sare şi piper măcinat.

Mod de preparare: Se crestează muşchiul, se împănează pe alocuri cu usturoi şi bacon şi se condimentează, după gust, cu sare, piper, cimbru, busuioc şi rozmarin. Carnea, astfel preparată, se pune într-o tavă cu frunze proaspete de salvie, în care se toarnă puţin ulei şi o jumătate de cană de apă şi se bagă în cuptorul încins. Iar pentru garnitură, e nevoie de 5-6 cartofi care, după ce au fost curăţaţi, se taie în bucăţi mai mari, se con­di­men­tează cu sare, piper şi rozmarin.

Se pun într-o tavă, se stropesc cu puţin ulei de măsline şi suc de roşii, se adaugă şi câteva frunze de rozmarin proas­pe­te şi se bagă în cuptorul încins. După 20 minute, garnitura este gata!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: