• Advertisements

Saptamana 6 de sarcina

Va puteti simti foarte obosita sau pueti avea greturi (sau chiar ambeledaca sunteti mai “norocoasa”), iar sanii va vor durea ingrozitor. Toate acestea se intampla datorita nivelului ridicat al hormonilor, ce pot concura cu cei ai unui adolescent. Daca nu puteti sta treaza mai mult de jumatate din film, da-ti vina pe copil.

Oboseala, extenuarea este adesea unul din primele semne ale sarcinii. Va veti recapata din puteri abia la inceputul celui de-al doilea trimestru de sarcina. Oboseala chiar va poate dobora, asa ca cel mai bine este sa va odihniti. Chiar daca este ultimul lucru de care ati vrea sa auziti in acest moment, exercitiile moderate sunt o modalitate excelenta de a indeparta oboseala. Incercati plimbarile scurte, miscari de streching sau de yoga pentru a va recupera energia.

Copilul dumneavoastra: In aceasta saptamana incepe un proces rapid de dezvoltare celulara al copilului dumneavoastra, care arata acum ca un mic mormoloc, cu o mica coada si un mic cap. Au inceput sa se formeze ochii, urechile si gura. Tot in aceasta saptamana: Inima copilului bate regulat, desi prea incet pentru a o putea auzi. Bratele abia incep sa se dezvolte. Copilul are acum o lungime de 3-4 mm

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: