• Advertisements

Ce secrete au barbatii?

Bărbaţii ascund mici secrete “murdare” pe care nu ar vrea să le afli niciodată.

Cele mai multe dintre ele sunt gânduri ascunse despre sex, imaginea pe care crede că ţi-ai făcut-o despre el, statutul de “mascul feroce”, dar nu în ultimul rând, relaţia pe care o are cu tatăl tău.

Iată care sunt câteva dintre aceste secrete:

Comediile romantice
Ştii comediile acelea romantice pentru care îl “târăşti” la cinema? Nu îi displac chiar atât de tare pe cât vrea să pară. De fapt, chiar îi plac. Sigura problemă este că n-ar vrea să-l vezi plângând la un film de dragoste şi câteodată este extrem de greu să se abţină…

Sutienul
Indiferent de câte ori aţi fi făcut sex, are întotdeauna ceva emoţii când trebuie să-ţi deschidă sutienul. Îi este teamă că nu va reuşi suficient de repede şi, mai grav, că va părea neîndemânatic şi fără experienţă, ceea ce nu corespunde cu imaginea de cuceritor pe care s-a tot chinuit să ţi-o inducă.

Prietene şi surori
S-a gândit deja cu care dintre prietenele sau surorile tale (dacă ai) ar face sex, dacă ar fi “nevoit”. Există deja o ierarhie în mintea lui. Secretul ăsta chiar nu ţi l-ar spune niciodată!

Puţină anatomie
Încă nu a reuşit să “descifreze” chiar tot ce ţine de părţile intime ale unei femei şi îi este jenă să recunoască asta. La fel ca şi cu sutienul, în joc este orgoliul său de amant experimentat.

Emoţii puternice
De fiecare dată când eşti prezentă la o competiţie sau joc la care participă, este terifiat de gândul că va rata o lovitură importantă şi că se va face de râs.

Dimineaţa…
… se masturbează. Potrivit unui sondaj, aproximativ 50% dintre bărbaţi se masturbează dimineaţa. Explicaţia este simplă: dimineaţa nivelul testosteronului, hormonul sexual masculin, este mult mai ridicat decât pe parcursul zilei.

În formă
Pentru primele dăţi în care îl vezi dezbrăcat, îşi va suge burta. Este preocupat de ceea ce crezi tu referitor la felul în care arată, chiar dacă nu te întreabă.

Mărimea contează
E o problemă veşnic dezbătută, dar care pare să-i preocupe mai mult pe ei. Se întreabă dacă nu cumva crezi ca are penisul prea mic şi se gândeşte obsesiv dacă este cel puţin la fel de mare precum al fostului tău iubit.

Fluturi în stomac
De cele mai multe ori este mult mai îndrăgostit decât lasă să se vadă şi tot orgoliul este responsabil pentru asta.

Tatăl tău
Este stânjenit de prezenţa tatălui tău, care reuşeşte să-i inspire chiar şi după mult timp o stare de nelinişte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: