• Advertisements

Zodiac arboricol – Chiparos

CHIPAROS
(26 iulie – 4 august; 25 ianuarie – 3 februarie)

In general un individ voinic, nativul Chiparos este si atletic, de multe ori inalt, suplu, bine facut. Nu este, insa, un rafinat; dimpotriva, el pare adesea putin brut, necizelat. Extrem de adaptabil, tocmai de aceea nu are nevoie de prea mult pentru a fi multumit.

De felul sau, iubeste foarte mult natura, viata la tara si ii place sa mearga in mod regulat la pescuit ori la vanatoare. Supravietuieste in mod firesc in conditii care altora li s-ar parea cel putin precare.

Adeseori se muta cu totul de la oras la sat, daca piedicile nu sunt prea mari in calea realizarii acestui proiect. E o fire meditativa, usor zapacita; o anume lentoare se insinueaza permanent in comportamentul sau si de aceea are in general un efect calmant asupra anturajului.

Este un bun camarad, agreabil si ospitalier, dar si harnic in acelasi timp. Chiparosul face uneori prozeliti referitor la modul sau de existenta. Usor desprins de lume, neimplicat si neangajat in actiuni de anvergura care sa-l solicite mai mult decat e cazul, el are ca unic scop atingerea unei fericiri senine, calme.

Nu intra in controverse si se plaseaza in afara relatiilor sociale incordate. Interiorizat, oarecum izolat de ceilalti, nu suporta sa fie singur si de aceea va avea multi prieteni si cunostinte.

Cea mai mare calitate a sa este fidelitatea fata de persoanele la care tine, ori fata de principiile pe care le adopta. Este poate singura situatie in care se simte foarte obligat fata de ceilalti si nu va precupeti nici un efort pentru a-i multumi intrutotul.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: