• Advertisements

Modele romance celebre in strainatate

Image and video hosting by TinyPic

Diana Dondoe

Superba craioveancă de 27 de ani poate fi catalogată, fără dubiu, drept una dintre cele mai bine cotate modele. Diana are o frumuseţe aparte şi atitudine pe măsură. Este preferata caselor de modă Chanel, Miu Miu, Prada, Jean Paul Gaultier, Balenciaga, Donna Karan, Moschino şi a pozat pe coperta celor mai renumite reviste de modă din lume.

Alina Puşcău

Alina Puşcău este deja o mini divă la Hollywood. A început timid cu o carieră în modelling, iar apoi relaţia de amor pe care a avut-o cu actorul Vin Diesel a propulsat-o pe prima pagină a revistelor.

Era tot ce avea nevoie pentru ca frumuseţea ei să fie apreciată la adevărata valoare. Din braţele lui Vin Diesel a ajuns în cele ale regizorului Brett Ratner, însă Alina nu se laudă doar cu iubiţii ei faimoşi. Alina a pozat pentru Victoria’s Secret, o reuşită de necontestat, şi este prima româncă ce a apărut pe coperta Playboy America, lucru ce confirmă valoarea ei ca şi model.

Irina Lăzăreanu

Chiar dacă de la vârsta de 5 ani a emigrat în Canada alături de părinţii ei, modelul se consideră 100% româncă şi nu îi este ruşine să admită acest lucru.La 13 ani s-a mutat la Londra pentru a studia baletul, iar la 17 ani deja doborâse recordul de a fi modelul cu cele mai multe prezentări de modă într-un singur sezon.

Prietenia strânsă cu Kate Moss a adus-o pe Irina în cercuri exclusiviste şi uşor a devenit preferata celor de la Chanel, Lanvin, Alexander McQueen, Versace, Galliano şi mulţi alţii.

Catrinel Menghia

Frumoasa de 25 de ani este apreciată pentru trupul ei sculptural, fără cusur, tocmai de aceea cei de la Sports Illustrated din Africa de Sud au ales-o să le fie copertă în 2006.

Catrinel Menghia este imaginea Giorgio Armani în toată lumea, iar de cinci ani reprezintă cu succes brandu-ul de lenjerie intimă Lise Charmel.

După ce a pozat în FHM şi Maxim, frumuseţea româncei noastre a ajuns şi sub radarul celor de la Victoria’s Secret, aşa că nu e exclus să devină un nou înger al casei de modă!
În prezent Catrinel locuieşte la Milano şi este căsătorită cu fostul jucător de fotbal Massimo

Valentina Pelinel

Superba Valentina Pelinel are în spate zece ani de carieră internaţională ca şi model. A prezentat pentru cele mai mari case de modă din lume şi a defilat pe podium alături numele grele în industria modelling-ului precum Adriana Lima, Gisele Bundchen sau Naomi Campbell.

Românca noastră a trăit mai bine de zece ani la New York, unde a fost imaginea multor branduri. Nu era nimic şocant dacă treceai pe lângă un centru comercial din Manhattan, iar Valentina îţi zâmbea languros de pe un poster gigant!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: