• Advertisements

Epilarea definitivă

Epilarea definitivă folosind noua tehnologie SPL (Secvential Pulse Light), te ajută să scapi de părul nedorit, fără durere. Această metodă este superioară celor deja cunoscute (IPL, Laser), deoarece oferă cel mai eficient tratament datorită faptului că flash-ul luminos este constituit din 5 impulsuri de energie consecutive şi constante, de aceeaşi intensitate. În plus, este eliminată posibilitatea oricărei arsuri, dovedindu-se astfel siguranţa acestui echipament.

Spre deosebire de metodele clasice, cu laser sau IPL, care au cele mai bune rezultate în cazul persoanelor cu piele albă şi fire de păr de culoare închisă, caracteristicile tehnologiei SPL permit tratarea eficientă a majorităţii culorilor de păr, cât şi toate texturile de păr, de la fin la aspru, în combinaţie cu majoritatea tipurilor de piele.

Şedinţele de epilare se repetă la un interval de timp care este variabil de la o persoană la alta şi în funcţie de zona tratată. Înainte de a începe tratamentul, se realizează o consultaţie cu specialistul pentru a stabili numărul de şedinţe şi modul de acţionare.

O şedinţă costă aproximativ 50 de euro şi vei avea nevoie de minimum 4 şedinţe pentru ca toate firele de păr să fie indepărtate.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: