• Advertisements

Acidul hialuronic pentru ten

Image and video hosting by TinyPic

Toate tipurile de piele pot fi deshidratate. Atunci cand concentratia de apa din epiderm scade, apar striurile de deshidratare si senzatiile permanente de disconfort (piele care tine). Pielea isi pierde elasticitatea, se fragilizeaza si imbatraneste mai repede.

Legaturile dintre celule sunt responsabile de mentinerea apei in epiderm si deci, de o hidratare indelungata. Iar studiile arata ca unul dintre cele mai eficienti factori in hidratarea pielii este acidul hialuronic.

Acesta este un element prezent in mod natural in piele, capabil sa retina o cantitate de apa de pana la 1000 de ori mai mare decat greutatea sa.

Atunci cand este divizat in fragmente de marime optima, acidul hialuronic penetreaza usor si mai adanc straturile epidermului, pentru a imbiba instantaneu pielea cu apa, asigurand o hidratare imediata si intensiva.

Formula HYDRAPHASE INTESE de la La Roche Posay are la baza acid hialuronic fragmentat. Studiile clinice arata ca in urma unei singure aplicari HYDRAPHASE INTENSE, gradul de hidratare a pielii creste cu 43% in 8 ore, mentinandu-se timp de 48 de ore.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: