• Advertisements

Vedete care au fost înşelate de parteneri

Image and video hosting by TinyPic

Triunghi amoros: Bianca Drăguşanu, Cătălin Botezatu, Adrian Cristea

Ehee, aici deja e o poveste de dragoste demnă de telenovelă. Bianca şi Bote au fost împreună. De faţadă sau nu, cert e că relaţia lor a fost una dintre cele mai mediatizate de la noi, s-a scris mult despre „blonda lui Bote”, despre partidele lor de sex inopinate (ba în mare, ba prin pădure la Băneasa!), despre silicoanele ei şi cadourile lui.

Până când… Bianca l-a înşelat pe Cătălin! Cu cine? Cu Adrian Cristea, mare fotbalist şi devorator de modele. În momentul de faţă situaţia e incertă: blonda merge pe stadion să-l susţină pe Adi, Botezatu filmează pentru emisiunea „Burlacul”. Chiar şi aşa, cei doi declară că încă se iubesc. Un fel de „adio, dar rămân cu tine!”.

Triunghi amoros: Evan Rachel Wood, Marilyn Manson, Dita von Teese

Cine ar putea vreodată să părăsească o divă pentru o puştoaică de 19 ani? Marilyn Manson, cine oare! În 2006, extravagantul cântăreţ s-a îndrăgostit fulgerător şi iremediabil de actriţa minoră pe atunci, fără să mai ţină cont că acasă avea o nevastă supranumită „Regina Burlescului”.

După doar un an de la căsătorie, de ziua lui Manson, Dita i-a făcut acestuia un superb cadou: actele de divorţ. Marilyn şi Rachel s-au despărţit doi ani mai târziu.

Triunghi amoros: Andreea Bănică, Lucian Mitrea şi fetele

Andreea Bănică e de multă vreme în sfera mondenă românească şi ştie foarte bine ce presupune asta. Aşadar, atunci când au apărut în presă zvonuri cum că Lucian ar înşela-o, blonda cu forme voluptoase nu numai că nu a dat crezare ştirilor, ba chiar a sărit în apărarea bărbatului de lângă ea. Dar cum niciodată nu iese fum fără foc, adevărul doar el îl ştie. Cert este că cei doi s-au căsătorit şi au o fetită minunată, pe Sofia Maria.

Triunghi amoros: Marc Anthony, Jennifer Lopez, Dayanara Torres

Jennifer Lopez se poate lăuda cu o pleiadă de relaţii eşuate, care mai de care mai tumultoase şi siropoase. Imediat după despărţirea stropită cu lacrimi de Ben Affleck, J Lo. şi-a găsit alinarea în braţele unui bun prieten: Marc Anthony. Nimic rău veţi spune, doar că Jennifer nu a luat în calcul un mic amănunt.

Marc era, la vremea aceea, puţin cam…însurat! Soţia lui era nimeni alta decât superba Dayanara Torres, fostă Miss Univers. Povestea s-a finalizat aşa cum era de aşteptat: cei doi au divorţat, iar Marc şi Jennifer s-au căsătorit la mai puţin de o săptămână de la finalizarea procesului. Clasic!

Triunghi amoros: Gina Pistol, Nicola şi alte domnişoare

Frumoasa Gina Pistol trăieşte aventura vieţii sale alături de omul de afaceri de origine libaneză, Nicola. De-a lungul vremii, iepuraşul Playboy i-a iertat iubitului nenumărate escapade, cei doi certându-se şi împăcându-se de mai multe ori decât putem contoriza noi.

Cert este că vara acestui an i-a găsit împreună, iar Nicola îi face toate capriciile iubitei sale, ba chiar şi un weekend de 15.000 de euro la mare, în staţiunea Venus. Şi iertarea asta are preţul ei!

Triunghi amoros: Jude Law, Sienna Miller şi dădaca

Simpaticii actori au un trecut tare agitat. În 2004 s-au văzut, s-au plăcut şi au hotărât să se mute împreună, alături de cei doi copii ai lui Jude dintr-o căsătorie anterioară.

Ah, să nu uităm de dădacă, şi ea era în peisaj! În 2005, din cauza unei aventuri a lui Law cu aceeaşi dădacă, Sienna a hotărât să pună punct relaţiei. Au stat separaţi mai bine de patru ani, dar de curând şi-ai dat probabil seama că nu pot trăi unul fără celalalt şi s-au împăcat. Să fie cu noroc, măcar de data asta!

Triunghi amoros: Delia, Florin Moldoveanu, Andreea Tivadar

Chiar dacă ar putea avea la picioare orice bărbat, Delia nu prea are noroc în dragoste. După o relaţie eşuată cu Matteo, blonda şi-a regăsit perechea în persoana lui Florin Moldoveanu, un prosper şi însurat om de afaceri.

Doar că acesta nu are poliţe de rezolvat doar cu nevasta, ci şi cu fotomodelul Andreea Tivadar, care declară la rândul ei că e implicată într-o relaţie cu acesta. La toate zvonurile, Delia reacţionează calm. Ea ştie una, şi bună: formează un cuplu cu Florin.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: